Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6190 main i 33327 twink
Players nickname
Nikola White
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Dec 30, 2023
Time
17:00
Proofs
https://imgur.com/a/TUN18QO

StefanAmato

Player
Player
Postovano administracijo. Ja sam ustao i ukljucio grand i odjednom vidim da kao prvo nemam pare i nemam gc, zatim sam video da nisam ni u familiju. Odjednom idem do parkinga i vidim da mi je na parkingu auto coil model s. Prvo sam se zacudio i odmah sam zvao oba prijatelja da vidim da li mi je neko usao na nalog jer sam sumnjao u njih a ne znam zasto. Prvi mi je sherovao njegov ekran i video sam da nije nista uzeo a kad sam pitao drugoga rekao mi pozz i izasao iz poziva. Posle toga sam usao u familiju nazad i pitao sam da vidu logove, Kad ono ja sam bio ukljucen na projekat u 8 ujutru a ja sam tad spavao. Ako ocete imam i sliku od logova da je taj lik usao kod mene na nalog u 8 ujutro i da je isterao ferrarija iz fama pa zatim 3 minuta kasnije je usao na njegov nalog i izvezao jugulara. Meni je to bilo sumnjivo i stalo mi je jos sumnjivije i zvao sam administraciju.Oni su rekli da mogu da dobijem ban za pravilo 1.1 i rekli su mi da se obratim Muji i ja sam mu se obratio. Posle toga sam izasao napolje i iskljucio kompjuter i kad se vratim kuci kao prvo vidim da imam 100k$ a imao sam 3 miliona jer sam prodao coil model s i 5-10 minuta kasnije dobim ban za 1.1. Ne treba nista da mi se vrati od para ili auta, samo zelim da ponovo udjem u grand da se druzim sa ostalima.

Nadam se da ste me razumeli i da cu se ponovo vratiti na grand
Hvala Unapred

Status
Not open for further replies.
Top Bottom