Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Wbear

🪄
Player
Ime: Andrej Wbear
Pol: Muski
Godine: 22
Datum rodjenja:9.10.2000.
Drzavljanstvo: Kanadsko
Poreklo: Kanada
Mjesto rodjenja: Otava
Mjesto boravka: Los Santos, USA
Otac: Nesha Wbear
Majka: Petra Wbear
Visina i tezina: 196cm / 96kg
Vrsta tela:
Visok i Atletski gradjen
Boja ociju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaze: Na svakom delu tela imam tetovazu i svaka ima svoje znacenje
Osobine : Voli voznju po planinama i oruzje

Zovem se Andrej Wbear i rodjen sam u glavnom gradu Kanade Ottawa i tamo sam proveo veci deo zivota ( do svoje 18 godine) moj otac je bio vojnik , a majka medicinska sestra . Sa svojih 16 godina sam otisao da sluzim dobrovoljni vojni rok , gde sam naucio da rukujem sa bilo kojim tipom oruzjasto .Andrej je na tom dobrovoljnom roku upoznao jednog potpukovnika koji je u to vreme jedini ima Havy sniper i pokaziovao ga je i hvalio se njime , cak je i dopustao da se puca iz njega.Samim tim Andrej se upoznao sa skoro svakim mogucim oruzjem i naucio da puca , ne zaviseci od toga da li ima seriski broj ili nema. Ajdrej je kao mali igrao kosarku samim tim je njegova saka veca i moze da drzi revolver u ruci dok dize neku ranjenu osobu.Kada se zavrsio vojni rok Andrej je odlucio da se zaposliti u vojisci , to je lako ostvario poznajuci mnogi broj ljudi kako u kriminalu , tako i u drzavnim organizacijama. Andrej je dug vremenski period sa svojom porodicom ziveo u "geto"naselju , i upoznao mnogo prijatelja. Kao sto su ti prijatelji pomogli Andreju oko mnogo stavri Andrej je postao zavistan od droge.

Ishodi:
-Andrej zbog stecenog iskustva u Nacionalnoj Gardi moze da vozi offroad
-Andrej moze da vezuje lice sa revloverom/tejzerom u ruci kao I da daje prvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci zbog specijalne obuke u Nacionalnoj Gardi
-Andrej moze da koristi oruzje poput:Heavy sniper/shotgun zbog njegove misicave gradje
-Andrejmoze uci u borbu 1v2 zbog raznih akcija koje je obavljao u Nacionalnoj Gardi
-Andrej Zbog svojih čestih obuka može koristiti oruzija koja nemaju fabrički serijski broj (XXX).
-Andrej moze da pretrazuje sa revolverom/tejzerom

-Andrej moze koristiti drogu radi smirenja zbog svog detinjstva i iskustva sa istom u gore navedenom textu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom