Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Devito Kosmajac
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 30, 2023
Time of violation
23:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qpw8pWbFkT0

Denis Denko

Player
Player
Sve se vidi u pov gledaj te molim vas kompletni pov ja sam upalio snimanje kada sam usao u Sahp
1. Decko iz moje Fam je hapsen i pretrazen bez razloga ga je sahpovac vidi se ID pretrazi samo je hteo da vidi koliko kosta kod npc osiguranje ovaj ga je pretrtazio i Hapsio
2. Diskutirali smo sa ovog decka kao sto se vidi sto me je hapsio 2 puta iskoriscava polozaj gde mi on broji 5432 ja sam krenuo da idem kako se vidi na pov na 2 gde su me vise njih kao sto se vidi na pov pucali dok me ovaj lik hapsio
4.Vidi se kako jedan lik koji nije bio u sahp uniformi plese do mrtvo telo ja znam da je i to zabranjeno. (ID 20955)
4. Iskoristio je njegov polozaj i napisao mi kaznu od 385k ja to nezelim i necu da platim ako nemoze to da se resi ja vise necu igrati na ovom serveru.
Nevidim Razlog da ja platim 385k razumeo bi kaznu do 100k ali ovolika kazna je neizvodljiva ja nisam njih ni pucao ni udario odakle njemu to pravo da napise meni ovoliku kaznu i ja da je platim a ja mislim da nisam zasluszio toliku kaznu molim vas pogledajte do kraje dge se vidi koliku kaznu mi je napisao.
Nazalost sam morao da napravim dva klipa jel mi nije dozvolio youtube zenznam zobg cega.

Last edited:

ddddddddddinac

Player
Player
Momak je imao puno pravo da ga pretrazi... Uz to MGate previse

Last edited:

Mimi Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam PRIHVATITI ovu žalbu.
  • ID 29349 dobit će kaznu za G.P. 6.15+FailRP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom