Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7722
Players nickname
Rade_Nastic
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 25, 2022
Time of violation
20:58
Proofs
https://youtu.be/LZYVvWZhM68

Radel

CZBG
Player
Sve se vidi na snimku usao sam u dvoriste lik rafal po meni ja izadjem napolje i oni nastave da pucaju potom me i ubiju

• Haha
Reactions: $ky

Eky Dee

Player
Player
druze izbacis video od 22 sekunde i hteo bi da das nakacis warn a ne vidi se da li si ti mozda isjekao dio i da li si baitao i ulazio vise puta

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Zalbu ostavljam kuratoru neformalnih org

Marko Eskobar

Player
Player
Sve se vidi na snimku usao sam u dvoriste lik rafal po meni ja izadjem napolje i oni nastave da pucaju potom me i ubiju
znaci to su cygani? hmmmmm brate malo poradi na MG, ja nzm da li su ovo cygani ali okej,znamo da se nerviras sto si bio u demorganu

Marko Eskobar

Player
Player
video ti traje 1 min a nekome kazes da treba video da traje 1 min pogledaj sebe druze, nauci pravila

buki jovanovic

Player
Player
ovde se vidi cist CB koji se desava skoro svaki dan od strane ovog igraca koji je bivsi clan familije isto ovo je radio i drugim porodicama dok je bio kod nas cak je banovan sa tvinki naloga sto mozete verovatno i proveriti.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • U ovom slučaju vi ste se nalazili na tuđem posjedu, a to je ovdje dvorište kuće porodice CYGANI. Uhvaili su vas sa oružjem u ruci u njihovom dvorištu i logično je da će se braniti od nepoznatih posjeta pogotovo kad ste imali oružje u ruci i neznaju vaše namjere.
  • Nije prekršeno pravilo RDM.
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom