1) Vaše ime u RL: Marko
2) Vaše godine: 14
3) Vremenska zona: GMT+1
4) Prosjek online po danu: 3-5h
5) Vaš Diskord: mare2988
6) Vaše Ingame ime: Pinki Paniich
7) Vaš ID: 16498
Dodatne Informacije:
1. Lider za: EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Poznajem dobro pravila grada i naravno pravila Ems-a
2. Interesuje me medicina i pomaganje ljudima,pristaje mom karakteru i jako mi se svidja taj posao.
3. Znam pravila grada,u mnogim mandatima sam bio HC
4.Također interesujeme sam posao Ems
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Pri primanju novih clanova EMS-a bi se trebalo ispitivati neka osnovna pravila poput
(pg,mg,vdm,cl,fear rp itd)da se primaju i ljudi koi mogu da igraju minimalno 2h dnevno i naravno ooc-14+,ic- 5+ godina.
2.Sto se tice lab tima lekovi za sam EMS/FIB/SAHP/GOV/NG bi se moralo izvesti minimalno 1 do 2 sedmicno kako ni jedna organizacija nebi ostala bez lekova.
3.Komunikacija na samom radiju bi bila smanjena na samo bitne informacije vezane za organizaciju.
4.Svaki radnik Ems-a mora da pruža prvu pomoć svakom građanu
5.Povećao bih bonuse kako bih uposlenici imali volju za rad u Ems-u
6.Zapošljavanje bih vršio 1 sedmično jer mislim da je sasvim dovoljno
2) Vaše godine: 14
3) Vremenska zona: GMT+1
4) Prosjek online po danu: 3-5h
5) Vaš Diskord: mare2988
6) Vaše Ingame ime: Pinki Paniich
7) Vaš ID: 16498
Dodatne Informacije:
1. Lider za: EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Poznajem dobro pravila grada i naravno pravila Ems-a
2. Interesuje me medicina i pomaganje ljudima,pristaje mom karakteru i jako mi se svidja taj posao.
3. Znam pravila grada,u mnogim mandatima sam bio HC
4.Također interesujeme sam posao Ems
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Pri primanju novih clanova EMS-a bi se trebalo ispitivati neka osnovna pravila poput
(pg,mg,vdm,cl,fear rp itd)da se primaju i ljudi koi mogu da igraju minimalno 2h dnevno i naravno ooc-14+,ic- 5+ godina.
2.Sto se tice lab tima lekovi za sam EMS/FIB/SAHP/GOV/NG bi se moralo izvesti minimalno 1 do 2 sedmicno kako ni jedna organizacija nebi ostala bez lekova.
3.Komunikacija na samom radiju bi bila smanjena na samo bitne informacije vezane za organizaciju.
4.Svaki radnik Ems-a mora da pruža prvu pomoć svakom građanu
5.Povećao bih bonuse kako bih uposlenici imali volju za rad u Ems-u
6.Zapošljavanje bih vršio 1 sedmično jer mislim da je sasvim dovoljno