Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Prokson Foden
Suspect ID
29894
Date of violation
Jan 1, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Dzonatan Foden

Player
Player
Dobar Dan poštovana administracijo želeo bih da prijavim ovog igrača za kršenje više generalnih pravila a to su

Generalno Pravilo 1.1
Generalno Pravilo 1.6
Generalno Pravilo 1.7

Dokaz za 1.7 i mogući 1.6

29894 priznaje da je dao 6 miliona

Dokaz

Dokaz 2

Igrač je jasno priznao da je dao 6 miliona u Avgustu mesecu time se jasno potvrđuje kršenje generalnog pravila 1.7 a možda je i u pitanju 1.6 ne možemo znati da li je nešto dobio IRL za 6 miliona ID kojem je dao pare je ID 46334

Što se tiče 1.1 igrač je prošle godine(2022) u novembru ušao na nalog ID-ija 19079 i davao stvari to možete videti po logovi ima još jedan twink nisam siguran id ali opet ima twink

Sa ovime i sa svim iznešenim dokazima se jasno može zaključiti da igrač krši generalno pravilo 1.1 i generalno pravilo 1.7 a moguće je da je u pitanju i 1.6 nadam se da će administracija doneti ispravnu odluku i kazniti ovog igrača za kršenje pravila servera

LP. Džonatan Foden

Proksn

Player
Player
Ja jesam dao te pare ali noje bilo 6 miliona nego je bilo 5. Nesto malo. A prije toga smo se pricali sa administratorom da li smijemo prebaciti to jer smo htjeli napraviti fam i nasli smo kucu i posto ja nisam mogao biti tu pitali smo da dam prijatelju pare da on biduje za kucu. Administrator nam je odogovorio da moze. A za 1.1 ja nisam ulazio na nalog ali zato ti i jos jedan covjek jeste to jest za tebe nisam siguran a za ovog drugog jesam. Iako nema veze sa ovom temom osoba koja me prijavljuje je vise puta bila banovana cak je jednom bio administrator i dobio je black listu i opet je bio igrao kasnije na serveru a sad je i trazi moj twinki.

Dzonatan Foden

Player
Player
Ja jesam dao te pare ali noje bilo 6 miliona nego je bilo 5. Nesto malo. A prije toga smo se pricali sa administratorom da li smijemo prebaciti to jer smo htjeli napraviti fam i nasli smo kucu i posto ja nisam mogao biti tu pitali smo da dam prijatelju pare da on biduje za kucu. Administrator nam je odogovorio da moze. A za 1.1 ja nisam ulazio na nalog ali zato ti i jos jedan covjek jeste to jest za tebe nisam siguran a za ovog drugog jesam. Iako nema veze sa ovom temom osoba koja me prijavljuje je vise puta bila banovana cak je jednom bio administrator i dobio je black listu i opet je bio igrao kasnije na serveru a sad je i trazi moj twinki.
Dokas da s pitao admina da li sme i koji je to admin bio?

Dzonatan Foden

Player
Player
To da li si ulazio ili nisi odluku će doneti admini pa ćemo videti a ovo ostalo je off top zamolio bih da se kazni

Proksn

Player
Player
Ja jesam dao te pare ali noje bilo 6 milijuna nego je bilo 5. Nesto malo. A prije toga smo se pričali sa administratorom da li smijemo prebaciti to jer smo htjeli napraviti fam i nasli smo kuću i pošto ja nisam mogao biti tu pitali smo da dam prijatelju pare da on biduje za kuću. Administrator nam je odogovorio da moze. A za 1.1 ja nisam ulazio na nalog ali zato ti i jos jedan covjek jeste to jest za tebe nisam siguran a za ovog drugog jesam. Iako nema veze s ovom temom osoba koja me prijavljuje više puta bila banovana cak je jednom bio administrator i dobio je crnu listu i opet je bio igrao kasnije na serveru a sad je i traži moj twinki.
I zaboravio sam reci za 1.6 sto me doticni optuzuje prvo nemas dokaz drugo ja i osoba kojoj sam dao pare se zanmo duze vrijeme i taj nebi meni dao zvaku a ne pare za par miliona a da za par dana uzme gc. Onda onaj dokas sa instegrama moze a i nemora biti moj instegram nalog.

Dzonatan Foden

Player
Player
I zaboravio sam reci za 1.6 sto me doticni optuzuje prvo nemas dokaz drugo ja i osoba kojoj sam dao pare se zanmo duze vrijeme i taj nebi meni dao zvaku a ne pare za par miliona a da za par dana uzme gc. Onda onaj dokas sa instegrama moze a i nemora biti moj instegram nalog.
Tvoj je Instagram nalog jasno se vidi da piše avgust mesec a na instagramu se ne mogu editovati poruke

Dzonatan Foden

Player
Player
Nemaš ni ti dokaz ko sam ja pa optužuješ? Kako ja mogu da znam ili admini da on tebi nije dao nešto IRL za uzvrat

Tesla_Šef

Player
Player
Dzonatane samo da ti kazem ja sam prije par dana dobio novu sansu i unban od Muje tako da od tog trenutka kad sam dobio unban ne smijem krsiti 1.1 a nisam tako da ja nisam kriv ako mi ne vjeruješ nek pogledaju logove

Dzonatan Foden

Player
Player
Dzonatane samo da ti kazem ja sam prije par dana dobio novu sansu i unban od Muje tako da od tog trenutka kad sam dobio unban ne smijem krsiti 1.1 a nisam tako da ja nisam kriv ako mi ne vjeruješ nek pogledaju logove
Pričam kada ti je upao na nalog prošle godine (2022) bez tvog znanja i posle ti namestio ban

Tesla_Šef

Player
Player
Ok ja se upotpunosti slazem ako misli ko da kad sam unban dobio da jos krsim pravila neka me slobodno reporta i admini nek pogledaju logove

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 29894 ce dobiti kaznu za G.P.1.7.
  • Zabranjen je prijenos imovine na dar (uključujući neonske cipele), čiji ukupni iznos prelazi 5.000.000 $(Dopušteno vam je primiti 5.000.000 $ i prenijeti 5.000.000 $ dnevno.) (Dopušteno je povući/ polagati novac iz/na obiteljski bilans.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom