By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta pricas ti ja sam dao pasos i sve al ja sam masku imao ne mozes me prepoznati tu si fejlo kao 2 to je fem vozilo nije moje tablice nisu na mene.Ako imas pov ti okaci ako nemas bices kaznjen cekamo admina da regauje na ovoSa mnom je sjedio federalni agent ( FIB )
Svakako pov nije od pocetka situacije
Nekoliko puta si nam bježao sa vozilom, a prije toga si nam pasoš dao i sjeo u vozilo pa pobjegao, isto tako trazen si bio od strane države tako da u saradnji sa federalnim istražnim biroom si uhapšen.
Tablice smo naravno zapisali i doušnik koji te ocinkao njemu se svakako zahvali.
Hvala ti na promovisanju mog rada i agencije koja te uhapsila
Srdacan pozdrav
Sta ce s tobom federalni agent? Ti si hodajuci failRP. MajmuncinoSa mnom je sjedio federalni agent ( FIB )
Svakako pov nije od pocetka situacije
Nekoliko puta si nam bježao sa vozilom, a prije toga si nam pasoš dao i sjeo u vozilo pa pobjegao, isto tako trazen si bio od strane države tako da u saradnji sa federalnim istražnim biroom si uhapšen.
Tablice smo naravno zapisali i doušnik koji te ocinkao njemu se svakako zahvali.
Hvala ti na promovisanju mog rada i agencije koja te uhapsila
I molim da se igrac kazni za mg i pg , doziva ljude putem fem radia iako su mu lisice na rukama
Srdacan pozdrav
Ludnicasta pricas ti ja sam dao pasos i sve al ja sam masku imao ne mozes me prepoznati tu si fejlo kao 2 to je fem vozilo nije moje tablice nisu na mene.Ako imas pov ti okaci ako nemas bices kaznjen cekamo admina da regauje na ovo