Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50291
Players nickname
Dragutin Berlusconii
Suspect ID
12669
Date of violation
Jan 2, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=KeM0kucoApI&t=9s

ruta24

Player
Player
sve se vidi u pov lice me hapsi dok radi u sahp u gradu prepoznaje me preko maske tejza me kroz auto
molim da ovaj igrac dobije sve sta je prekrsio

ruta24

Player
Player
za to sto je u sahp i hapsi u gradu to molim da bude najstrizije kaznjen

Denza Washington 🔥

Player
Player
Sa mnom je sjedio federalni agent ( FIB )

Svakako pov nije od pocetka situacije

Nekoliko puta si nam bježao sa vozilom, a prije toga si nam pasoš dao i sjeo u vozilo pa pobjegao, isto tako trazen si bio od strane države tako da u saradnji sa federalnim istražnim biroom si uhapšen.

Tablice smo naravno zapisali i doušnik koji te ocinkao njemu se svakako zahvali.

Hvala ti na promovisanju mog rada i agencije koja te uhapsila

I molim da se igrac kazni za mg i pg , doziva ljude putem fem radia iako su mu lisice na rukama

Srdacan pozdrav

Last edited:

ruta24

Player
Player

Nekoliko puta si nam bježao sa vozilom, a prije toga si nam pasoš dao i sjeo u vozilo pa pobjegao, isto tako trazen si bio od strane države tako da u saradnji sa federalnim istražnim biroom si uhapšen.

Tablice smo naravno zapisali i doušnik koji te ocinkao njemu se svakako zahvali.

Srdacan pozdrav
sta pricas ti ja sam dao pasos i sve al ja sam masku imao ne mozes me prepoznati tu si fejlo kao 2 to je fem vozilo nije moje tablice nisu na mene.Ako imas pov ti okaci ako nemas bices kaznjen cekamo admina da regauje na ovo

DukishaSavic

Player
Player

I molim da se igrac kazni za mg i pg , doziva ljude putem fem radia iako su mu lisice na rukama

Srdacan pozdrav
Sta ce s tobom federalni agent? Ti si hodajuci failRP. Majmuncino

Profa00

Player
Player
sta pricas ti ja sam dao pasos i sve al ja sam masku imao ne mozes me prepoznati tu si fejlo kao 2 to je fem vozilo nije moje tablice nisu na mene.Ako imas pov ti okaci ako nemas bices kaznjen cekamo admina da regauje na ovo
Ludnica

Status
Not open for further replies.
Top Bottom