Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10012
Players nickname
Djordjino Cash
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Jan 3, 2024
Time
20:59
Proofs
https://imgur.com/a/DX6UWTh

Djordjinjo Cash

"Your imperfections makes you a unique"
Player
Postovanje prvenstveno prema Staff Timu, hteo bih da vam saopstim srecnu novu godinu i takodje puno zdravlja u daljoj sledecoj godini.
Pa da nastavimo, 3.12.2023 godine u 20:59h sam dobio ban, koji sam ja zahtevao zbog problema u porodici nisam mogao da izdrzim vise da sedim na racunaru morao sam da se uklonim na neko vreme nisam znao koliko da trazim tacnije zahtevam ban na koliko dana nisam bio tacno siguran. Takodje stvarno mi je zao sto sam to morao da zatrazim pravio sam dosta problema kao i ostali ali nadam se da svako zasluzuje neku sansu u zivotu tako i u igrici i da nastavimo da se druzimo na dalje kako bi trebalo.
Shvatio sam svoju gresku da kada se stvari izmire i budu sve kockice slozene onda tek dodje to razmisljanje da zapravo nisam trebao traziti ban na serveru.
Nadam se da cete mi ispuniti zelju da nastavim igrati i druziti se sa vama na ovom serveru kao i ostalima i zelim vam puno srece i zabave u sledecoj godini 2024🎄.
Samo da dodam ovo nije zalba na administraciju nego molba za unban hvala. 🤍🤍

Status
Not open for further replies.
Top Bottom