Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26129
Players nickname
Sake Bukva
Administrators nickname
Mimi Verstapen
Date
Jan 1, 2024
Time
22:00
Proofs
https://imgur.com/0mw9doY

Sake Bukvaa

Player
Player
Postovana administarcijo koja ce gledati ovu zalbu,naime admin po imenu Mimi Verstappen od kako je postao curator sahpa target speca mene i ostalu High Comandu iz sahpa sto je ajde bilo u pocetku ok ali je sada postalo malo iritanto jer ne mogu nista da radim da me Mimi ne speca. Danas se je dogodilo da sam bio sa sahpom na banci gdje stvarno jesam prekrsio pravilo PG pricao sam sa puskom na radio ali gospodin Mimi je bio tu i jedva je docekao da me stavi u demorgan za to jer kao sto sam rekao target speca. Administrator pored svih ostalih ljudi iz drugih organizacija nije nikoga odlucio da kazni vec je kaznio samo mene jer je curator organizacije u kojoj sam ja i on nas sve speca 24/7 ja ne kazem da kuratori organizacija ne trebaju da paze sta clanovi njihovih organizacija rade, ali ovo sto Mimi radi je previse.Moje misljenje je da se ovaj administrator treba da kazni za ovo sto radi, danas je kaznio jednog clana sahpa koji je high command u SAHP-u za MG, ali se ispostavilo da je gospodin pogresio i da je donio pogresnu odluk, a ako malo bolje primjetite vidjeti cete da gospodin svaki dan posalje vise clanova sahpa u demorgan jer on izgleda je ovisan o nama kao sto sam rekao svaki curator svojoj organizaciji zeli najbolje ali ovo je previse mislim da ovo target specanje treba da se rijesi i da ovaj administrator treba debelo biti kaznjen

Sake Bukvaa

Player
Player
Takodjer admin previse radi krp stalno pise po sahpovom radiu i ometa sahpov rp jer takodjer admin se cesto zna da spawna dok se skupljamo da idemo na neki event i kvari nam nas roleplay,onda na dogadjajima ljudi ne smiju nista da rade zbog njega jer je 24/7 iznad nas i posmatra nas, i opet kazem mislim da ovaj administrator treba biti debelo kaznjen za svoja nedjela!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom