Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban za G.P. 1.1 & Unban za G.P. 1.6 I Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12947
Players nickname
Dusan_McQueen
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Apr 24, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/VSfNLPZ

Dusan McQueen

Player
Player
Pozz, i pre svega svima zelim srecnu novu godinu i ostale praznike koji dolaze.

Pisem molbu za unban posle vise od pola godine iz razloga jer mi se igra Grand RP. Ja sam dobio ban na main account-u pre vise od godinu dana, mozda godinu i ipo ako se ne varam, nick name: Dusan Vasic / ID: 7934, a razlog G.P. 1.6 i tu sam jako pogresio i zasluzio sam ban koji sam dobio, ali jako se kajem i kako se ono kaze ,,Ziv covek gresi" tako sam i ja pogresio, zeleo bih drugu sansu koju necu prekrsiti.

Na twink account-u sam dobio ban za G.P 1.1 i tu smatram da jesam kriv ali i da nisam iz razloga jer tad kad sam dao drugaru acc da udje da mi produzi kucu i skupi GC jer se meni u to vreme pokvario komp, ja stvarno nisam znao za to pravilo, zato sam se i opustio i prekrsio pravilo na main accountu nazalost, jer sam racunao da cu igrati na twinku..Bilo bi mi bas drago i bio bih vam jako zahvalan ako mogu dobiti drugu sansu na jednom od ovih dva account-a, nisam siguran kod datuma pa cu staviti nesto random.

Hvala na izdvojenom vremenu, nadam se pozitivnom odgovoru.

Dusan McQueen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom