Ubijanje i pokusaj robanja u gradu.
J Johnny_Lahantaestamuloca Slusaj staroga al ne idi po njega. Leader of unofficial org Joined May 8, 2021 Messages 147 Jan 2, 2024 #1 Ubijanje i pokusaj robanja u gradu.
Michael Goat Player Player Joined Jan 24, 2022 Messages 1,855 Jan 2, 2024 #3 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam ostaviti ovu žalbu Curatorima Neformalnih Organizacija
Kristina Castillo Player Player Joined Apr 9, 2022 Messages 2,160 Jan 7, 2024 #4 Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu. Porodica Salvatore ce dobiti kaznu za Geto P. 1.8. - Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada ID 9165 ce dobiti kaznu za G.P.6.8. - Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti ID 53 dobice kaznu za FearRP +MG
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu. Porodica Salvatore ce dobiti kaznu za Geto P. 1.8. - Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada ID 9165 ce dobiti kaznu za G.P.6.8. - Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti ID 53 dobice kaznu za FearRP +MG