Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33690
Players nickname
Mladen Brutal
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Nov 14, 2023
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/529126/

Djomla Inyahead

Valchiny on top
Player
Postovanje pisem ovu zalbu u nadi za vasu milost, naime dobio sam ban za G.P. 1.4 iskreno da kazem nisam znao za ovo pravilo i veliko se ispricavam ako sam koga povredio sa time sto sam radio. Nisam imao sva 3 accunta da varam skriptu i da radim nezakonite stvari da prebacujem novce ili da iskoristavam server na neki nacin. Stvarno ispricavam se u vezi toga jednostavno nisam znao to pravilo. Iskreno da vam kazem tjedan dana sad ne igram grand i vec mi fali. Sad cu imati sve vise vremena za igrati i stvarno mi se jos vise igra grand i da vam budem iskren nedamise jos cekati 13 dana da dobijem unban. Jos jednom ponavljam nisam imao nikakve namjere da nekoga povredim ili da krsim neka pravila kao da prebacujem novce aute imovine ili neznam vec sta te se nadam da cete mi pruzati jos jednu priliku da ispravim vec sto sam pogresio i sami znate da je ljudski gresiti ali mislim da nisam prekrsio neko pravilo da sam sada nekoga previse povredio. Hvala vam na citanju zalbe nadam se pozitivnom odgovoru. Pozdrav! Ugodan ostatak dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom