Informacije
1. Vaše ime IRL: Leon
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: gmt+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 9:00 do 12:00, od 17:00 do 20:00 i od 21:00 do 01:00.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5+ sati
6. Vaš Discord: needzaza
7. Vaše ingame ime: Leon Irac
8. Vaš ID: 3748
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
želim postat admin jer imam puno iskustva u roleplayu, bio sam u svim organizacijama i sve poslove sam prosao i situacije. Sa tim znanjem sam siguran da bi mogao pomoc igracima da se bolje zabave.
2. Koje su vaše prednosti?
Igram na ovom serveru od kraja 2021. godine, bio sam admin prije. Imam dosta vremena ulozit. Znam pravila dosta dobro. Poznajem server skriptu dobro.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Bio sam kaznjen davno, sad vise ne krsim pravila jer sam ih detaljno naucio.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam, al prodao bi da imam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne trenutno.
1. Vaše ime IRL: Leon
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: gmt+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 9:00 do 12:00, od 17:00 do 20:00 i od 21:00 do 01:00.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5+ sati
6. Vaš Discord: needzaza
7. Vaše ingame ime: Leon Irac
8. Vaš ID: 3748
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
želim postat admin jer imam puno iskustva u roleplayu, bio sam u svim organizacijama i sve poslove sam prosao i situacije. Sa tim znanjem sam siguran da bi mogao pomoc igracima da se bolje zabave.
2. Koje su vaše prednosti?
Igram na ovom serveru od kraja 2021. godine, bio sam admin prije. Imam dosta vremena ulozit. Znam pravila dosta dobro. Poznajem server skriptu dobro.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Bio sam kaznjen davno, sad vise ne krsim pravila jer sam ih detaljno naucio.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam, al prodao bi da imam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne trenutno.