Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45305
Players nickname
Andrej Kostadinovski
Suspect ID
49385,25627
Date of violation
Jan 2, 2024
Time of violation
23:30
Proofs
https://youtu.be/2JHdld2u_RM

andrejko

Дај на некој друга шанса као што Бог ни дал на нас
Player
Sve se vidi u POV-u. Psovanje mene i doktora i ne kumuniciranje na balkanskom(srpskom) jeziku.

G.P 3.2 > Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne | Isključite zvuk 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.

G.P 3.3 > Svi igrači moraju komunicirati na balkanskom(srpskim) jezikom, a IC chat mora biti samo na balkanskom(srpskim). (Ostali jezici mogu se koristiti privatno samo ako su svi koji to vide pristali na to.) | Isključivanje zvuka 120 min.

Khamzat Undefeated

Undefeated for life
Player
Sve se vidi u POV-u. Psovanje mene i doktora i ne kumuniciranje na balkanskom(srpskom) jeziku.

G.P 3.2 > Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne | Isključite zvuk 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.

G.P 3.3 > Svi igrači moraju komunicirati na balkanskom(srpskim) jezikom, a IC chat mora biti samo na balkanskom(srpskim). (Ostali jezici mogu se koristiti privatno samo ako su svi koji to vide pristali na to.) | Isključivanje zvuka 120 min.
forum warrior

andrejko

Player
Pa da pa da krsis pravila nekaznjeno jel? Kako si ti pametan tebe treba za precednika

MustafaVmro

Player
Player

Dobices i ti kazu jel si reko Makedonsku, nacionalizam

andrejko

Player
Ahhahahaa sta pricas WTF pa i ja sam makedonac i sto sega da pravam ne sum jas kriv sto ti si kakov kovek

Gerrito Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 49378 dobit će kaznu za G.P 3.2 (Pomenuo je RODBINU na makedonskom).
  • ID 25627 dobit će kaznu za G.P 3.2 (Pomenuo roditelje).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom