Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos | Mixa Dior

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mixa Dior

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4H
5. Vaš Discord: mixadior
6. Vaše ingame ime: Mixa Dior
7. Vaš ID: 15394

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
Prvi razlog je to što sam iskusan RP igrač koji se više bavi crime-om nego state-om. Više sam vezan za crime organizacije i pre svega iskusan jer znam šta je potrebno da mogu ispuniti zadatak lidera.

2.2
Pre svega, imam jako puno iskustva i dosta se dobro razumem u pravila gde sam bio bišvi curator ballasa. Takodje, znam jako dobro HQ bloodsa.

2.3
Koliko sam bio primetio na posao admina ili običnog igrača, lideri mnogo češće dobijaju disband iz razloga što ih ne zanima organizacija ili nemaju vreme. Sa ovim mogu da potvrdim da sam jako vezan za organizaciju i da od početka volim bloods. Moja je želja da dokažem ostalim ljudima koliko zapravo znam da vodim organizaciju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Pre svega, ja sam više vezan za to da budemo RP organizacija i da nas bude u većem broju. Takodje, turfovi će se igrati dosta kako bi uveli zabavu.

3.2 Uvešću dve grupe a to su Turferi i Graffiteri. Posao Turfera jeste da ide na turf, a graffiters je da perfarba grafite svuda po mapi.

3.3 Držaću se više za logove kako ne bi bilo kradja iz skladišta iz razloga što u zadnje vreme mnogo članova uzme i krade skladište kako bi prodavali na crnom tržištu. Tako da, ovim putem želim da kažem da ću više pratiti logove.

Fico Moncler

Player
Player
Prihvaceno, intervju će se održati u petak (12.01) u 19h
Budite u čekaonici na Grand RP discordu u to vrjeme

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom