Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Aca Toretto

Player
Player
Joined
Apr 12, 2023
Messages
40
Ime: Aca Toretto
Rasa: Belac
Pol: Musko
Starost: 31 Godine
Tezina: 120kg
Nacionalnost: Italijan
Mesto rođenja: Italija,Sicilija
Boja očiju: Plave
Boja kose: Seda
Tetovaže: nema
Prednosti: Krece se brzo, pametan, pravedan,
Slabosti: ima kratke zivce, neozbiljan,skroman

Životna priča:
Rođenje:
Aca Toretto je rođen U Siciliji. Njegova majka, domaćica, spremna da svoj život posveti dobrom detinjstvu i odrastanju svog sina, njegov otac, političar, imao je snažan uticaj u parlamentu, iako su se i dalje borili za svakodnevne potrebe, nakon dugog vremena njegov otac je uspeo da uštedi novac za studije u inostranstvu u SAD, Los Santos

Rani život:
u SAD, Nevada dok je studirao na Univerzitetu u Nevadi upadao je u grupe loših prijatelja, izlagao se nedozvoljenim supstancama, prodaji oružja itd, pri čemu nije bio svestan posledica, bio je srećan zbog pozamašne količine novca koji je zaradio i poslao kući čineći oca i majku izuzetno ponosnim i srećnim zbog toga. Ali ta sreća je kratko trajala, jer jednog dana kada je prodavao nedozvoljene supstance na ulicama Nevade iznenada FIB (Federalni istražni biro) i LVPD (Policijska uprava Las Vegasa) je izvršila mešovitu operaciju da ga uhvati i kada je uspela, tada je označen kao nestala osoba za koju niko nije znao jer je platio službenicima FIB da ga ostave oni su predložili i ostavili ga na aerodromu sa avionskom kartom za Los Santos. Gde se u tajnosti vratio i ofarbao kosu i bradu pustio brkove i vratio se svojim studijama ali sa ciljem da zavrsi sa velikom ocenom i tada postaje jedan od onih koji brane zakon gradjana i ne dozvoljava radnje koje je on prosao u mladjim danima dok je studirao u tom istom gradu takod a poznaje i ume da predvidi svakog ko nije na strani zakona.

Naučio na svojim greškama:
Bio je u depresiji i nedostajala mu je ljubav koju su mu mama i tata pružili kada je bio nevino malo dete. Gubio je vid, kosa mu je počela da bledi od stresa, išao je kod terapeuta zbog svih ovih problema.

Sadašnji život:
Posle 2-3 godine, on je i dalje u istim poslovima, ali sada ga je njegova devojka, sada bivša, ostavila ostavljajući ga u najgorem trenutku pre otprilike godinu dana, nastavio je dalje i normalno je radio svoj posao kao član Drzavne Organizacije radeći hapsenjapo gradu za platu. Kada je otišao na određeno mesto u ulici Grove, zatekao je prelepu damu kako radi grafite i pogledi su se sreli, oboje su se zagledali u oči susrećući se skoro svaki dan i oboje su se zaljubili i počeli trgovati medjusobno. Zbog toga sto su bili u različitim Organizacijama nije im bilo dozvoljeno da pričaju javno, ali oboje su bili zaljubljeni jedno u drugo i tajno razgovarajući odlučili su da ona napusti GANG Life i odlučili da se venčaju, trenutno su vereni. On je zadovoljan svojom verenicom ali još uvek nije zvanično napustio Drzavne organizacije koje mu prave veliki stres na poslu, ali se trudi da sve prevazidje i bude stabilan i odgovoran na svome radnom mestu.

-Aca moze koristiti bilo koje oruzijo bilo to legalno ili ilegalno, heavy ili normalno zbog svojeg znanja o oruziju.
-Aca moze vezati, vuci, staviti u kola, izbaciti iz kola, pruziti prvu pomoc, pretraziti, podizati stvari i opljackat sa pistoljem u ruci.
-Aca moze voziti svaki auto do 60 na sat off road (samo vozila koja mogu off road).
-Aca koristi drogu i kokain zbog njegovih kratkih zivca.
-Aca ne trazi vise od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. (Postovace se pravilo i brojace se 5s)
-Aca moze pretrazivati lica sa bilo koje strane osobe.
-Aca moze ici u bilo kom trenutku 1v2 zbog svoje obuke iz bande.
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,024
Biografija ODOBRENA!

Aca ne trazi vise od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. (Postovace se pravilo i brojace se 5s) = - Perk krsi G.P 6.15

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom