By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!admine scaki off topic samo da kaznisi jos si ubio doktora majmune raspali
ae ti 100 krugova oko kuce gluperdo glupa balava jebem li te usta sad ces ti odmoriti 7 dana glupane glupisvi znaju da si balav majmuncino jedna i sta sam ja tu prekrsio kad je lik dosao i digao me i otiso f1 niko te ne voli indijancu
sta ja balav ti si balav majmune jebem li ti macku tu tvoju glupavu odmorit ces ti 7 dana jer si doktora ubioae ti 100 krugova oko kuce gluperdo glupa balava jebem li te usta sad ces ti odmoriti 7 dana glupane glupi
hhahhahaha koliko si jadan od danas ces vidjeti vjeruj mi neces izlaziti iz jaila ili iz bahama vjeruj mista ja balav ti si balav majmune jebem li ti macku tu tvoju glupavu odmorit ces ti 7 dana jer si doktora ubio
NIKAKAV PROBLEM AKO MISLIS OKCAI POV GDE SAM TO URADIO I BIT CE RIJESENOhahahhahaahah ode ti 7 dana ubi doktora lik hahahaahaaaaha
HAHA AE TI 100 KRUGOVA OKO KUCE KOGA BI TI I STA JE JOS BILO KAD SI SE PROBUDIObrate kao prvo pricas na discordu kao drugo nisam ja kidara nego si ti kidara i ja bi te zgrunio odma u facu da bi te vidio u rl jer si kidarcina i glumis da imas 16 godina a zapravo imas 12 i kao trece nemoj sad mene kriviti za doktora ti si ga ubio
HAHA AE TI 100 KRUGOVA OKO KUCE KOGA BI TI I STA JE JOS BILO KAD SI SE PROBUDI
au brate sta ti kacis hahahahhahahah brate kakav liki vidi se na povu da uvopste nisam pucao bolnicara
AHHAHAHAHAHAHAHAHAH sta lik pricana ovoj slici se vidi gore u desnom uglu da je igrac -
19409 uradio lta i da se vratio da bi opet bio ziv jos dodatno BA
hahahahaha ma znam a da bi ga vidio u rl nebi bio ziv likAHHAHAHAHAHAHAHAHAH sta lik prica
Koga bi ti izvrnuo ne prdi svega tibrate kao prvo pricas na discordu kao drugo nisam ja kidara nego si ti kidara i ja bi te zgrunio odma u facu da bi te vidio u rl jer si kidarcina i glumis da imas 16 godina a zapravo imas 12 i kao trece nemoj sad mene kriviti za doktora ti si ga ubio
de kosarkasu suti ti nemoj mi ti nista govorit pola servera te nevoli tako da shushKoga bi ti izvrnuo ne prdi svega ti
Ne znam ko me ne voli napisi ti slobodno, pozovača My Videode kosarkasu suti ti nemoj mi ti nista govorit pola servera te nevoli tako da shush