Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
straxi nedelaa
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 3, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=EbQBfyWgBc4&t=2s

Alon1602

Player
Player
svi znaju da si balav majmuncino jedna i sta sam ja tu prekrsio kad je lik dosao i digao me i otiso f1 niko te ne voli indijancu

Alon1602

Player
Player
ae ti 100 krugova oko kuce gluperdo glupa balava jebem li te usta sad ces ti odmoriti 7 dana glupane glupi
sta ja balav ti si balav majmune jebem li ti macku tu tvoju glupavu odmorit ces ti 7 dana jer si doktora ubio

Straxi

Player
Player
I AKO BUDE SUMNJE ZA DOKTORA JER OVA KIDARA PISE TO CJELO VRIJEME POSLAT CU DUZI POV GDE SE VIDI DA SAM SAMO NJEGA UBIO A NE DOKTORA I JOS SE VIDI NA POVU DA JE ON DOK JE BIO MRTAV PISAO DIT CU TE TO JE VRV MISLIO NA DOKTOR JER JE ON VRV UBIO DOKTORA PA SE KRENUO PENJATI DA GA DIGNE TO JE JOS DODATNIH 7DANA

Alon1602

Player
Player
brate kao prvo pricas na discordu kao drugo nisam ja kidara nego si ti kidara i ja bi te zgrunio odma u facu da bi te vidio u rl jer si kidarcina i glumis da imas 16 godina a zapravo imas 12 i kao trece nemoj sad mene kriviti za doktora ti si ga ubio

Straxi

Player
Player
brate kao prvo pricas na discordu kao drugo nisam ja kidara nego si ti kidara i ja bi te zgrunio odma u facu da bi te vidio u rl jer si kidarcina i glumis da imas 16 godina a zapravo imas 12 i kao trece nemoj sad mene kriviti za doktora ti si ga ubio
HAHA AE TI 100 KRUGOVA OKO KUCE KOGA BI TI I STA JE JOS BILO KAD SI SE PROBUDIO

Gori

Čućela
Player
Koga bi ti izvrnuo ne prdi svega ti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom