.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Tako je nisam bio tu nit znam sta se desilo al vidim da ti je kratak video i da ce logicnl da traže Duzi pov jer si možda puco na državne službenike i to je to pozsta pricas ti decko ? jel ti ok? nisam te pitao za odgovor niti si bio prisutan u toj situaciji ako treba duzi pov dostavicu i tjt sve je na adminima mislim sve se jasno vidi poz
indijanac ja sam 00 agent legitimaciju ne moram da ti dam da te naucim nestoE ovako draga administracijo...
Kao sto se vidi na snimku nije bitno to za mg ajde lupaju strim snajp imam dokaz za to pogotovo ovaaj fibovac id 30033
Ovde id 30033 mene vredja Govori mi da sam majmuncina mala balava... OOC Vredjanje Ban na 7 dana ja sam se stvarno iznervirao jer to ne sme kao sluzbeno lice da mi govori..
Onda me donosi u zatvor al pre toga mi kazu kao imam advokata pa ga nemam
Pa me nosi u zatvor gde ja insistiram advokata
Onda ja njemu kazem da mi da legitimaciju gde on kaze da nema legitimaciju... sto je RP2TOWIN Posle mi kaze da se pokvasila legitimacija sto je opet nemoguce RP2TOWIN.... onda meni batica kaze da nece da mi da pa se pravi blesam ggde mi posle pise kaznu 50k napad na sluzbeno lice... gde ja nisam pucao na sluzbeno lice imam dokaz bice u komentaru klip... Molim da se ovaj covek kazni pod smesta hvala i prijatno <3
Tako je on ne mora da daje njegovim kolegama legitimaciju a kamoli nekom nebitnim likuindijanac ja sam 00 agent legitimaciju ne moram da ti dam da te naucim nesto