Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28197
Players nickname
Swain Darkin
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Aug 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/g7a91Eg

Swain Darkiin

Player
Player
Psolednji put pisem ovo u nadi da cete imati razumevanja. U ovoj zalbi se vide svi dokazi da sam banan dva puta za istu stvar greskom admina ( Rejected - Ban za G.P. 1.4 | Luka Lucciano ). U svakom pokusaju dobijam odgovor da twink nije appealable cak i ako moj thread nije molba vec zalba. Stvarno nije posteno i korektno sa vase strane odbiti zalbu koja ima dokaze da sam nepravilno kaznjen za nesto sto sam vec odlezao. Veliki trud, vreme i energiju sam ulozio u projekat na tom nalogu, pritom nije twink. Nadam se pozitivnom odgovoru prijatan ostatak veceri...

Swain Darkiin

Player
Player
Radite money wipe BILO STA samo mi mnogo znaci i ima posebnu vrednost i jos vise boli sto sam perman literalno za dzabe.

Swain Darkiin

Player
Player
Na prvom socialu su bili 930 (drug fa je kreirao a ja sam igrao na njemu) i 3109. Dobio sam permu na oba i onda sam na novom epicu i soicalu napravio ID 28197 i 45814 tako da je ovaj nalog za koji pisem zalbu zasigurno main na tom novom socialu. Prihvatam da sam gresio zaista bio sam kaznjen i sve i iskomplikovala se situacija i sve samo zelim jos jednu priliku i oprostaj. Mozete proveriti apsolutno sve videcete da ne lazem.

Swain Darkiin

Player
Player
Samo bi nastavio da igram na drugom socialu sa tim nalogom kao mainom i 45814 kao twinkom a da prosli social ostane u proslosti banovan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom