Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37369
Players nickname
Limrex Sanchez
Suspect ID
35834
Date of violation
Jan 3, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://docs.google.com/document/d/1WoUGFytazizRq_8WAzbV0VdSubn9Rd5ZDFjb8wvOkpk/edit

DjukelaCash

Player
Player
Zalba na guvernera i celu organizaciju u vezi nenajavljene unutranje kontrole na LSPD. Ista situacija kao i sa fib-om dokaz koji su prilozili nije validan nema komandi /me i /do za paljenje kamerice. Takodje zeleo bih da se obrati paznja na samog guvernera koji se nalazi u zatvoru sto realno nema smisla kad su tu doc sluzbenici. Mozda gresim ,ali postoji velika sansa da je ovaj video namesten. Guverner sam odlazi do samnica da bi pitao sluzbenika LSPD za legitimaciju ni u jedno momentu nije restartovao mikrofon kako je on 100% siguran da li njega kolega iz LSPD cuje. Zamolio bih administraciju da najstroze kazne ovu kriminalnu organizaciju HVALA.

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Osoba je imala upaljeni body cam kada je to stavila na sebe u chat su izašle /me i /do komande, lider je upozoren da u budućnosti je dužan to staviti u formatu slike na imgure u case file

Status
Not open for further replies.
Top Bottom