Kao sto se vidi u pov hteli smo da robamo coveka koj nije pao u HQ nego ispred dalje od HQ ja sam id 4692
Uglavnom dok smo hteli da ga robamo on je pozvao svog coveka dok je bio bez svesti cist MG
Celo vreme nas je gazio id 50213
i nije dao da ga robamo
Onda ja dobijam Kaznu za MG ??? kakav sam ja MG uradio molim vas objasnite mi sta sam ja rekao jel se mozda cuo discord kako mi neko prica nesto ?? nije u cemu je problem ? Ajde vise neka se povede racuna o ovom adminu drugi put mada ima jos zalbi na njega Znaci covek meni daje MG bez ikakvog razloga ? pa zasto si admin zanima me Poz <3
Uglavnom dok smo hteli da ga robamo on je pozvao svog coveka dok je bio bez svesti cist MG
Celo vreme nas je gazio id 50213
i nije dao da ga robamo
Onda ja dobijam Kaznu za MG ??? kakav sam ja MG uradio molim vas objasnite mi sta sam ja rekao jel se mozda cuo discord kako mi neko prica nesto ?? nije u cemu je problem ? Ajde vise neka se povede racuna o ovom adminu drugi put mada ima jos zalbi na njega Znaci covek meni daje MG bez ikakvog razloga ? pa zasto si admin zanima me Poz <3
Approved - MG+VDM I 50213
Sve u pov dok robamo ovaj radi MG a ovaj drugi dolazi i gazi nas konstantno! zanemarite sto govorim nonstop ides na gracki navika mi je jbg sta da se radi bolje to nego ovo sto se desava na snimku Poz
gta5grand.com