Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13219
Players nickname
Leonardo Lala
Suspect ID
41557, 50118, 44637
Date of violation
Jan 3, 2024
Time of violation
15:00
Proofs
https://youtu.be/o2MEzUlcwlk

Leonardo Lala

LaLa
Player
Odbijaju da mi daju legitimaciju. Razumem da je deda petlic dosao na vlast i da je diktator, ali jel to znaci da po njegovom novom zakoniku u kom postoje i kazne za pripadnike drzavnih org, znaci li to da ne moraju da mi daju legitimaciju kao sto isti guverner naredjuje sta da radi onom pacconiiju i stalno MG-a, ali administracija se naravno pravi slepa jer je to iipak Deda Petlic. (nisam pokusao da uvredim admine). Takodje moj povod nije bio da ih bejtam vec su na pijaci pokusali da uhapse mog kolegu koji je hapsio guvernera, povod za to hapsenje je bio zato sto je imao "Kriminalnu tetovazu na ledjima" a ta tetovaza je zmaj. Dosao sam da proverim da li je ta tetovaza zapravo kriiminalna. Takodje zelim reci da niije MG kada sam rekao dobar dan Tole, jer ima broj znacke na panciru a ja kao pripadnik LSPD-a sam zapamtio njegov broj znacke sto je dovoljan dokaz da nema mg-a i sasvim sam dobro odradio RP. Pozic Voziccc........

Profa00

Player
Player
Trimovan video u 2 dela si stavio video stavi lepo ceo 1 video

Leonardo Lala

LaLa
Player
Sreća pa snimaš sve slojeve:unsure:
wtf, lepo se vidi kako alt tabam i koristim cursor, koristim discord i sve, samo se discord cuje slabije ne znam stvarno zasto i vidi se gore ova plava linija, jebem li ga zaboravio sam kako se zove

Last edited:

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Vlada je disband

Status
Not open for further replies.
Top Bottom