Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP | Korumpirana Biografija | IrOnIc Stefan | 21825

Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefan IrOnIc

Player
Player
Organizacija: SAHP
Ime: Stefan IrOnIc
Nacionalnost:Makedonac
Mesto rodjena:Los Santos
Pol:Muski
Boja ociju:plava
Boja kose:Crna
Tetovaze:Levi rukav tetovirana zena
Prednosti:Upravljanje oruzje,komunikacija,snalazljivost,veran,borilacke vestine
Slabost:Zene

Stefan je rodjen u gradu u Makedoniji gde je proveo 15 godine svog zivota , majka mu se preselila u Los Santos zbog posla.Stefan nije mogao da trpi to nasilje i doslo je do toga da napusti majku i krenuo u kriminal. Jednom prilikom dobio je metak , umro bi da nisu naisli Johnny Cash i Buki Jovanovic. Johnny je delovao kao dobar momak te je Johnny predlozio da ga Buki Jovanovic usvoji. Johnny slusajuci svog dugogodisnjeg prijatelja usvaja Stefana i uci ga o teskom zivotu . 7 godina kasnije dok je njegov najbolji prijatelj Buki Jovanovic sadio Ananas 2 kriminalca nailaze i tesko ranjavaju Johnnya, Johnny-ev pistolj pada na pod. Stefan je bio uplasen pa je u strahu uzeo njegov pistolj i krenuo pucati po kriminalcima i posto se jako zabrinuo za drugarov zivot, zbog steknutog iskustva u EMS-u Stefan dize svog druga i vraca ga u zivot, uzima Johnnyevo vozilo i punim gasom Offroad Putem vozi Bukija do bolnice, ispred bolnice mu je pukla guma i vozio je malo ali je morao da je popravi. Stefan se odlucio za legalan zivot, Stefan je radio u LSPD-u SAHP-u FIB-u EMS-u i u NG-u gde je upoznao svoje najbolje drugove Diego i Petar, oni su ga obucivali dok je bio u vojsci, Stefan se odlucio za vojni rok. Test za prolazak nije bio niti malo lak fizicki a ni psihicki ali ga je Stefan prosao. Stefan je na obuci postao Regrut i nakon toga pilot, pa Zamenik PVO. nakon nekoliko meseci je dobio poziv u Specijalne Jedinice Kobre, u Kobrama je dobio unapredjenje u Kobru SSJ. Tu je dobio i dosta vece iskustvo sa oruzijem. Stefan je u Kobrama vozio Caracaru zbog cega je i dobio vece iskustvo u OffRoad voznji. Posle kraja mandata generala koji je otisao u penziju Stefan sa svojim najboljim drugovima Diegom i Petrom Presao u LSPD kako bi radio kao SWAT.

Posle zavrsavanja mandata u SWAT jedinici,spakovao sam svoje stvari i napustio kasarnu.Pritom sam dobio informaciju sutradan da gospodin sadasnji Drzavni Serif Aleksandar Papic je preuzeo drzavnu organizaciju pod svojim rakovodjom,te sam odlucio da se pridruzim toj ekipi i da sluzim vernoj drzavi.De je primljen posle dugorocne obuke u SAHP da sluzi drzavi.

Desilo se jednom da kolega iz SAHP bude kidnapovan od strane porodice AUDITORE de smo saznali kasnije od strane FIB,de na autoputu se upucuju sve moguce ekipe iz SAHPA i de ja uspevam da presretnem lica i auta i spasim kolegu sa SAHP specijalnu ekipu de sam i za to obucen,de smo dobili pocast od GOV za spasavanje zivota drzavnog sluzbenika.
De Stefan sa svojim kolegama iz SAHP pruza vrvne uspehe i pocaste,i de dan danas pruza vrhovne rezultate.

Ishodi:

1: Stefan moze da vozi, veze,vuce,pruza prvu pomoc,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj.

2: Stefan moze da se bori sa dva nasprema jednog i da hapsi sam zbog svog iskustva i spremnosti.

3: Stefan je jako sklon korupciji i ako bude uhvacen burno i brzo reaguje.Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,ubiti i slomiti mu kamericu kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.

4: Stefan moze primiti mito ukoliko mu privedeno lice ponudi do 100 000$.

5: Stefan moze sudjelovati i saradjivati sa kriminalnim organizacijama, moze pociniti krivicna djela kretati se u getu i inflintrirat se u bande kako bi prikupio dokaze te iste uhapsio.

6: Stefan moze bilo kome ocistiti dosije,skinuti ili dati poternicu,ako je to njemu vazno.

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom