Informacije:
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4h (vikendom i praznicima 7h i vise)
5. Vaš Discord: jak0v_uros3vic
6. Vaše ingame ime: Jaki Panj
7. Vaš ID: 45040
Dodatne informacije:
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Zelim biti leader Marabunta Grande jer se meni pokazala kao najbolja crime organizacija na ovom RP serveru
- Zelim biti leader ove crime organizacije jer se zelim oprobati na poziciji lidera crime-a
- Zelim postati leader jer mislim da cu uspesno voditi ovu organizaciju uz svoje ljude u koje maksimalno verujem
- Spreman sam voditi organizaciju i ispuniti sve zahteve ovog RP projekta i zahteve Curatora
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Na svaka 2 dana bi se organizovalo ljudstvo i islo bi se na pljacke prodavnice ili na FZ raidove, a svaki dan na talacke.
- Aktivnost crime-a bi bila duplo veca nego sto je bila do sad, uz mene kao leader-a
- Marabunta Grande bi bila jedna od najboljih crime organizacija na dogadjajima ( Pomorska, Tajna radnja... )
----------RANKOVI----------
13. Leader
12. Co-Leader
11. O.G.
10. Blue Guy
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Co-Leader
6. Graffiti Painter
5. Dealer
4. Supplier
3. Youngstar
2. Pickpocket
1. Suspended
Hvala na citanju moje prijave. Srecno drugim kandidatima!
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4h (vikendom i praznicima 7h i vise)
5. Vaš Discord: jak0v_uros3vic
6. Vaše ingame ime: Jaki Panj
7. Vaš ID: 45040
Dodatne informacije:
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Zelim biti leader Marabunta Grande jer se meni pokazala kao najbolja crime organizacija na ovom RP serveru
- Zelim biti leader ove crime organizacije jer se zelim oprobati na poziciji lidera crime-a
- Zelim postati leader jer mislim da cu uspesno voditi ovu organizaciju uz svoje ljude u koje maksimalno verujem
- Spreman sam voditi organizaciju i ispuniti sve zahteve ovog RP projekta i zahteve Curatora
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Na svaka 2 dana bi se organizovalo ljudstvo i islo bi se na pljacke prodavnice ili na FZ raidove, a svaki dan na talacke.
- Aktivnost crime-a bi bila duplo veca nego sto je bila do sad, uz mene kao leader-a
- Marabunta Grande bi bila jedna od najboljih crime organizacija na dogadjajima ( Pomorska, Tajna radnja... )
----------RANKOVI----------
13. Leader
12. Co-Leader
11. O.G.
10. Blue Guy
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Co-Leader
6. Graffiti Painter
5. Dealer
4. Supplier
3. Youngstar
2. Pickpocket
1. Suspended
Hvala na citanju moje prijave. Srecno drugim kandidatima!