Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
48506
Players nickname
Zoki Roki
Suspect ID
52406
Date of violation
Jan 4, 2024
Time of violation
17:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-7czp8uzliM

Zoki Roki

Player
Player
Sve se vidi u Povu covjek kaze imas 5 sekundi krene 5,4 krence pucat dok ja jos brojim Zatim kada me ubio bez brojanja covjek Pokupio pusku sa Mitraljezom

Suljo Goodman

Player
Player
Sve se vidi u Povu covjek kaze imas 5 sekundi krene 5,4 krence pucat dok ja jos brojim Zatim kada me ubio bez brojanja covjek Pokupio pusku sa Mitraljezom
Momak ti si tu prekrsio gp 6.15. Nisi dao nikakav zahtev samo si krenuo brojati. + POV ne prikazuje celu situciju + na pov se vidi da pricate na discordu.

Gotti Angel

cale
Player

Prikazi celu situaciju brojis bez razloga, plus mgas na discordu.

Zoki Roki

Player
Player
Prikazi celu situaciju brojis bez razloga, plus mgas na discordu.
Na Povu se vide paneli da trcim prema njima a on je kod njih znaci Krađa panela
I kako ti mislis da ja prikazem celu situaciju ako me tvoj drug ubio bez brojanja?

Maed Strogonja

🔥Ljubomorne duše mogu da ga puše 🔥
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 52406 dobit će kaznu za G.P 6.15 + PG
    ID 48506 dobit će kaznu za MG
  • 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
    Powergaming (PG) - Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudima
    Metagaming (MG) - Korištenje informacija koje ste dobili s načina izvan karaktera i njihovo korištenje u znaku.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom