Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11372
Players nickname
Tobias Rieper
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 4, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ouPS-X5sJhs

Tobias Rieper CREW

Player
Player
U toku talacke situacije navedene drzavne organizacije ugrozavaju zivot taoca tako sto dolaze sa ledja i prete da ce nas sve pobiti sto je cist RP2WIN i FAIL RP jer njih uopste ne zanima taoc vec primenjuju cistu silu kao pripadnici drzavne organizacije. Nakon naseg upozorenja da se povuku oni to nisu poslusali i doslo je do obracuna, u kome je i taoc ubijen. A ja koliko sam upucen drzavnim organizacijama je primaran zivot taoca. Molim da se ovo sanckionise

Hvala

AleksaAcanovic

Player
Player
1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca)
Civilno - do 100k
Službenik za provođenje zakona - do 200k
Visoka komanda - do 300k
Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Pregled zalbe u toku

Napomena svaki Offtopic ako ga bude bice kaznjen

Odadada

Player
Player
1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca)
Civilno - do 100k
Službenik za provođenje zakona - do 200k
Visoka komanda - do 300k
Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)
Napusi se kurca retarde

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon Pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu
Drzavne organizacije imaju pravo da pucaju ako neko pocnije prvi da pucaju
sto znaci vi ste krenuli prvi pucati prema tome ni jedna organizacija nije krsila pravila​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom