Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4692
Players nickname
Toji Fushiguro
Suspect ID
46781
Date of violation
Jan 4, 2024
Time of violation
22:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=P1R3TKgcM00

Valentino Black

Player
Player
Ovo je sramotno posle ja krsim pravila ?
Molim da administracija kazni ovog coveka ja sam izasao i iz celije gde nije bilo nikog u zatvoru celija je bila otvorena..
Ja sam se sakrio vidi se na snimku gde sam bio uglavnom covek dolazi i vidi moj ID ja sam se sakrio da nemoze ni kroz prozzor da me vidi ali on je mene opet video??? on je uradio MG ID jer po pravilu ti ne znas da je neko tu osim ako ga stvarno ne vdiis ocima a ne id objasnio sam mu sve i rekao gde su ovi htei opet da me hapse al nema veze ja sam izasao iz zatvora ali da se kazi ovaj decko za MG ID pozdarv draga administracijo <3

Milan Verstappen

Player
Player
Molim da administracija kazni ovog coveka ja sam izasao i iz celije gde nije bilo nikog u zatvoru celija je bila otvorena..
Ja sam se sakrio vidi se na snimku gde sam bio uglavnom covek dolazi i vidi moj ID ja sam se sakrio da nemoze ni kroz prozzor da me vidi ali on je mene opet video??? on je uradio MG ID jer po pravilu ti ne znas da je neko tu osim ako ga stvarno ne vdiis ocima a ne id objasnio sam mu sve i rekao gde su ovi htei opet da me hapse al nema veze ja sam izasao iz zatvora ali da se kazi ovaj decko za MG ID pozdarv draga administracijo <3
Samo ti mene kaci valentino priznajem, doso sam jer sam vidio id, Admini kaznite me za MG

Milan Verstappen

Player
Player
I molio bih da admini kazne id 4692 jer se cuju drugi glasovi u pozadini (discord) MG

Valentino Black

Player
Player
I molio bih da admini kazne id 4692 jer se cuju drugi glasovi u pozadini (discord) MG
nije discord nego mi se cuje brat u pozadini glupane.
Nisam bio na taj discord niti bilo sta da jesam culo bi se glasnije hahahaha u zatvoru smo brate ljudi su oko nas pojcan im jr krug... poz za tebe

Last edited:

Valentino Black

Player
Player
Vrijeđanje preko foruma
hahahahhaha sta pricas ti? kakvo vredjanje druze u zatvoryu smo gde su celije jedna do druge i gde su celije pune ? niko se ne cuje kod mene niti bilo sta sad sam proverio budi barem iskren kazi sjebo sam i kraj a ne da se pravdas i da govoris da ja vredjam nekog ? ne ja ne vredjam nikog nije nikakav offtopic niti bilo sta ako nisi znao ja gde sam se nalazio je kaznena celija i ispod mene i pored mene su celije tj kad izadjem vratima ljudi sto imaju pojacan krug ja nisam kriv zbog toga a moj burazer se nije cuo niti sam bio na "discordu" kao sto se vidi na povu zato molim te stariji si mada nisi od mene al nema veze opet kazi jesam sjebo sam video sam te preko ID sto znaci MG Toliko <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom