Informacije
1. Vaše ime IRL: Faris
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8/10h
5. Vaš Discord: federikoo
6. Vaše ingame ime: Faris Federiko
7. Vaš ID: 25467
Dodatne informacije
1. Lider za.....
Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Proveo sam 2 godine truda i rada na ovom projektu, prosao kriminal i legalnost. Ipak kriminal je ono sto me cini zapravo srecnim. Vodio sam ogromne i uspjesne porodice kao Vodja. Odgovoran, uporan i hrabar sam kao karakter, smatram za sebe da bi ovo bio mali korak do uspjeha u novoj RP razini kao Vodja Kriminalne Organizacije.
Posjedovao sam poziciju zamjenika u odredjenim kriminalnim organizacijama, u kojima sam se pokazao zapravo kao odlican vodja kada Sef nebi bio tu.
Iskusan sam u RolePlay-u i ne bih dozvoljavao licno sebi da pravim ogromne ispade u toku odredjenih situacija.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Ekipa je vec spremna, imamo u planu zadane akcije i imamo sredstva i volju za tim. Moto nam je da uvjek moramo izvuci deblji kraj price bez obzira na sve!
- Uveo bih disciplinu i motivaciju za kriminalnim aktivnostima.
- Nasom silom kao lider zajedno sa ekipom, drzavne organizacije bi se bojale nadimka tako zvanih "Žuti".
- Tezim tome da je kljuc uspijeha postovanje prema clanovima.
- Uveo bih zanimljiviji nacin ispitivanja pridoslica.
- Preferirao bih odlazak na svaku tajnu radnju te bih isplacivao bonuse za svaki padobran i trud koji bi se pokazao na vidjelo.
- Redovnim sastancima, razgovarali bi o odredjenim taktikama za kriminalne aktivnosti i slicno.
- Toksicne osobe ne bi bile prihvacene u organizaciju kako ne bi drugima narusavali visoku RP razinu.
RANKOVI:
13. - Gazda
12. - Zamjenik Gazde
11. - Master
10. - Ninja
9. - Turfer
8. - Ghetto Dealer
7. - Graffiti Team Leader
6. - Graffiti Team
5. - Rokinator
4. - Splinter
3. - Gunner
2. - Newbie
1. - Suspended
1. Vaše ime IRL: Faris
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8/10h
5. Vaš Discord: federikoo
6. Vaše ingame ime: Faris Federiko
7. Vaš ID: 25467
Dodatne informacije
1. Lider za.....
Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Proveo sam 2 godine truda i rada na ovom projektu, prosao kriminal i legalnost. Ipak kriminal je ono sto me cini zapravo srecnim. Vodio sam ogromne i uspjesne porodice kao Vodja. Odgovoran, uporan i hrabar sam kao karakter, smatram za sebe da bi ovo bio mali korak do uspjeha u novoj RP razini kao Vodja Kriminalne Organizacije.
Posjedovao sam poziciju zamjenika u odredjenim kriminalnim organizacijama, u kojima sam se pokazao zapravo kao odlican vodja kada Sef nebi bio tu.
Iskusan sam u RolePlay-u i ne bih dozvoljavao licno sebi da pravim ogromne ispade u toku odredjenih situacija.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Ekipa je vec spremna, imamo u planu zadane akcije i imamo sredstva i volju za tim. Moto nam je da uvjek moramo izvuci deblji kraj price bez obzira na sve!
- Uveo bih disciplinu i motivaciju za kriminalnim aktivnostima.
- Nasom silom kao lider zajedno sa ekipom, drzavne organizacije bi se bojale nadimka tako zvanih "Žuti".
- Tezim tome da je kljuc uspijeha postovanje prema clanovima.
- Uveo bih zanimljiviji nacin ispitivanja pridoslica.
- Preferirao bih odlazak na svaku tajnu radnju te bih isplacivao bonuse za svaki padobran i trud koji bi se pokazao na vidjelo.
- Redovnim sastancima, razgovarali bi o odredjenim taktikama za kriminalne aktivnosti i slicno.
- Toksicne osobe ne bi bile prihvacene u organizaciju kako ne bi drugima narusavali visoku RP razinu.
RANKOVI:
13. - Gazda
12. - Zamjenik Gazde
11. - Master
10. - Ninja
9. - Turfer
8. - Ghetto Dealer
7. - Graffiti Team Leader
6. - Graffiti Team
5. - Rokinator
4. - Splinter
3. - Gunner