Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin Abuse | Luka Lucciano | Allen Sikter (For Mujo)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28908
Players nickname
Synx Goth
Administrators nickname
Luka Lucciano
Date
Jan 5, 2024
Time
2:46
Proofs
https://youtu.be/PZE-gEpOY4g

Synx

Player
Player
E ovako bili smo na informalu i zavrsili, i krenili smo da krademo auta i pali nam se auto (Mercedes 4x4) i nasli smo ga, krenili ni ja znam da sam prekrsio pravilo GP 6.15 sam sam svestan i bilo kradja auta ali nisam brojio, sta se desava tu na povu ima 2 admina u auto ja ih ubijem sve ok admin nije produzio da saceka nego on je upalio admin duznost i takodje resio sam sebi situaciju i kad doso da obija ovaj auto drugi admin po imenu Allen Sikter pali duznost dolazi ko admin sedne u auto dok se obija sami auto i istovremeno ugasi taj admin na glavi kao duznost i vozi kako bi pobego iz situacijue da ne mu ukradu auto a Luka Lucciano za to vreme uzivlja se sam vraca se ko admin i stavi mene za GP 6.15.

Synx

Player
Player
E ovako bili smo na informalu i zavrsili, i krenili smo da krademo auta i pali nam se auto (Mercedes 4x4) i nasli smo ga, krenili ni ja znam da sam prekrsio pravilo GP 6.15 sam sam svestan i bilo kradja auta ali nisam brojio, sta se desava tu na povu ima 2 admina u auto ja ih ubijem sve ok admin nije produzio da saceka nego on je upalio admin duznost i takodje resio sam sebi situaciju i kad doso da obija ovaj auto drugi admin po imenu Allen Sikter pali duznost dolazi ko admin sedne u auto dok se obija sami auto i istovremeno ugasi taj admin na glavi kao duznost i vozi kako bi pobego iz situacijue da ne mu ukradu auto a Luka Lucciano za to vreme uzivlja se sam vraca se ko admin i stavi mene za GP 6.15.
Isto tako slobodno trazite nihov pov zasto me kaznjavaju i ceo deo gde oni sami sebe revivaju i Allen se tpea nazad do luka lucciano sedne u auto dok mu kradu gasi admin tag i vozi kako ne bi mu ukrali

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Kazna od strane admina je ispravna, niste brojali za ubistvo. Nastavljate da kradete vozilo nakon sto je administrator upalio admin tag i tu ste trebali da budete kaznjeni ali eto niste. Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom