Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Sahp korumpirana biografija | Petar Broks | 15451

Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar4e

Player
Player
Joined
Jan 31, 2022
Messages
37
Organizacija:Sahp

Ime: Petar Broks
Starost:45 godina
Nacionalnost:Meksikanac
Mesto rođenja:Cancún
Pol:Muski
Boja očiju: Plave
Boja kose: Smedza
Tetovaže:desna ruka
Prednosti: Dobra snažlivost, brzo razmjsljanje
Slabost:Trešljive ruke


Životna priča:

Petar je rođen 1976 godine u Cancún-u.Rođen je u siromašnoj porodici. Imao je srećno detinstvo. Imao je brata koji je od njega stariji 3 godine. Majka mu je radila u poslastičarnici, a otac mu je bio nezaposljen.Petar je voleo brza kola, pištolje... Išao je u školu i nije bio baš odličan đak. Nije voleo da ide u skolu kako on kaže deca ga nisu volela i imao je samo jednog druga koji je baš bio dobar prema njemu. Petar i njegov drug Stefan su voleli iste stvari i bili su skoro istog razmišljanja. Bili su u istom odeljenju i stalno su se igrali posle škole. Kada je vec stigao u 8. razred on i njegov drug su se dogovorili da se upišu u istu školu jer nisu mogli da se odvoje jer su se se sprijateljili i bilo su najbolji drugovi. Upisali su saobraćajnu skolu jer su voleli policijski život. Prolazili su iz razreda u razred i završili su školu.Prosli su meseci i meseci nije ih zanimalo nista od onoga što ih je pre zanimalo ali su odločili da sačekaju još malo jer im se činilo da će im se svideti.Prošli su meseći od tog razgovora ali i dalje nista od dosade su išli u streljanu i pucali i od toga u postali dosta vešti. Odjednom se pojavio novi zakonik da pre nego što kreneš da radiš moraš ići u vojsku na obuku a oni to nisu ni znali. Napunili su 28 godina i policiski posao im se počeo sviđati otišli su da se zaposle ali zbog novog zakonika koji se uveo ubrzo pre toga što su oni krenuli u protokol zapošljavanja. Otišli su u vojsku te su se tamo najbolje pokazali od svih i završili su obuku pre ostalih ljudi. Petrov drug Stefan morao je da ode nazad kući jer mu majka nije bila dobro i otišao a Petar je nastavio svojim putem. Zaposlio se u Lspd i tu je stekao dosta iskusta u poslu i dosta prijatelja. Nije mu to prijalo pa je odlučio da ode iz Lspd i da se zapoli u nekom drugom poslu.Otišao je u Paleto Bey gde se zaposlio u Sahp i tu je i ostao.To mu je postao omiljenj posao i sprijatelji se sa dosta kolega i u tom poslu je i dana danas.



Ishodi:
1-Petar može koristiti ilegalno oružje dok je na dužnosti ili van, poput xxx oružja,teške snajpere i obojano oružje.

2-Petar može da lomi kamericu kolegama koje ga uhvate u korupciji ( prvo try da nadje kamericu ako je ne nadje ne može na try da je slomi).

3-Petar može da veže, vuče, koristi PDA, skuplja stvari sa poda,pretražuje sa bilo koje strane, ubacuje u kola, pruža prvu pomoc licu koje je bez svesti,pretražuje sa jednom rukom (ne sa puškom).

4-Petar može uzeti mito do (100k) tražiti od kriminalaca da bace oružje, municiju, balaklavu,pancire,drogu kako bih mogao zadržati za sobstvenu upotrebu ili prodati na crnom tržištu ( ne pdedmene koji pripadaju organizaciji).

5-Petar može onesvestiti/uradi atentat na kolegu ako hapsi/privodi lice bitno njemu.

6-Petar može ići 1v2 zbog iskustva u Sahp-u i na ulići
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom