Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13608
Players nickname
Kjupev Venganza
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 4, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/2oYhKU8

Kostadin Kjupevski

Player
Player
Pozdrav, ja bih zeleo da vas zamolim za unban zbog pravila G.P.1.1 (11.8.2023), ovako kako sto znate pricu dobio sam perma ban za g.p 1.1 prijatelj mi je uso na acc pass i mail mi je video kad sam se logovo na acc dok sam shero skrin na diskordu ovako ja se stvarno izvinjavam radi toga jako mi je zao i tuzan sam jer vise ne mogu da igram na grandu pass i mail od twinka ne znam i ne mogu da igram tamo meni je stvarno zao zbog toga sta se desilo i obecavam da vise nece da se ponovi i da cu paziti mnogo ja zelim da nastavim sa igrom na ovim serverom bacao sam pare i sve jer kad sam igro na grandu sam bio mnogo srecan i upozno sam puno prijatelja sa kojima sam jos uvek u kontaktu zbog toga zelim da nastavim da igram na projektu jer grand me ucinio da sam jos vise srecan kad igram igrice ja cu vas opet zamolit da mi pruzite sansu jer je nikad nisam dobio hvala na citanju i posvetenom vremenu❤️.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom