Vaše ime IRL: Krešo
Vaše godine: 56
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 23h
Vaš Discord: maki3181
Vaše ingame ime: Kreso Vice
Vaš ID: 40379
Dodatne informacije:
Lider za.....
Vagos geng
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Ja bi se prijavio za lidera vagosa zato kaj imam iskustva sa revolverom i znam se koristit rukama za razliku od ostalih i bil bi dobar lider vagos los genge i nikad nisam kršio pravila na ovom serferu
zato kej sam i ja specifičan pa nemre bolje mislim našli bi se na pola puta
imam intergalaktičke palakruzere pored i iza sebe koji mi čćuvaju leđđa jer su to moji praaaavi prijatelji.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
ja dobro igram nid for spid pa bi dodal neke trke u getea rolplej i tu bi se trkal i pobjedđival i radil bi evente i surađival s kolegama na največoj mogučoj posebno površinsoj razini
us to takouđer savjetujem da se oni enpicijevi pretvore u curke i imam nabuđenog bemvea em3 kričavo zelene boje
jako volim akcijske borbe sa revolverima posebno u ovoj igrici pa bi dodal bi dodatne enkunstrancije borbenosti i karalitipacije
narafno da bi se držal rol pleja na velkom levelu
ja sam društven čovjek i onda bi se družil sa ostalim banditima oko sebe
SRETNO SVIMA, ali krešo uzima!!
Vaše godine: 56
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 23h
Vaš Discord: maki3181
Vaše ingame ime: Kreso Vice
Vaš ID: 40379
Dodatne informacije:
Lider za.....
Vagos geng
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Ja bi se prijavio za lidera vagosa zato kaj imam iskustva sa revolverom i znam se koristit rukama za razliku od ostalih i bil bi dobar lider vagos los genge i nikad nisam kršio pravila na ovom serferu
zato kej sam i ja specifičan pa nemre bolje mislim našli bi se na pola puta
imam intergalaktičke palakruzere pored i iza sebe koji mi čćuvaju leđđa jer su to moji praaaavi prijatelji.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
ja dobro igram nid for spid pa bi dodal neke trke u getea rolplej i tu bi se trkal i pobjedđival i radil bi evente i surađival s kolegama na največoj mogučoj posebno površinsoj razini
us to takouđer savjetujem da se oni enpicijevi pretvore u curke i imam nabuđenog bemvea em3 kričavo zelene boje
jako volim akcijske borbe sa revolverima posebno u ovoj igrici pa bi dodal bi dodatne enkunstrancije borbenosti i karalitipacije
narafno da bi se držal rol pleja na velkom levelu
ja sam društven čovjek i onda bi se družil sa ostalim banditima oko sebe
SRETNO SVIMA, ali krešo uzima!!