Informacije
1. Vaše ime IRL: Hamza
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi,radnim danima sam najcesce od 9:00-15:00, i najcesce od 22:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2-7 sati
6. Vaš Discord: hamza10_lol
7. Vaše ingame ime: Hamza Sajic
8. Vaš ID: 33540
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Želim biti kurator State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati član Administracije zbog mog starog iskustva sa SAMP servera Balkan School-a koji mi je ostao u sjecanju i RP pravila sam poceo uciti od malih nogu.Jako mi se dopada projekat i pomogao mi je da steknem dosta lijepih uspomena i dragih prijatelja.Imam dosta iskustva u državnim organizacijama te jako dobro poznajem RP pravila.Takodjer težim da pomognem novim članovima servera koji su prvi put ušli na server i želim da im ostavim lijepo sjećanje i da ponovo udju na server.
2. Koje su vaše prednosti?
-Strpljiv sam
-Slusam naredbe nadredjenog
-Postujem nadrenjenog
-Komunikativan sam
-Brzo učim
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nekada znam biti tvrdoglav
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Ne,prijavljujem se za asistenta.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Kada krene skola malo manje cu igrati.
1. Vaše ime IRL: Hamza
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi,radnim danima sam najcesce od 9:00-15:00, i najcesce od 22:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2-7 sati
6. Vaš Discord: hamza10_lol
7. Vaše ingame ime: Hamza Sajic
8. Vaš ID: 33540
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Želim biti kurator State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati član Administracije zbog mog starog iskustva sa SAMP servera Balkan School-a koji mi je ostao u sjecanju i RP pravila sam poceo uciti od malih nogu.Jako mi se dopada projekat i pomogao mi je da steknem dosta lijepih uspomena i dragih prijatelja.Imam dosta iskustva u državnim organizacijama te jako dobro poznajem RP pravila.Takodjer težim da pomognem novim članovima servera koji su prvi put ušli na server i želim da im ostavim lijepo sjećanje i da ponovo udju na server.
2. Koje su vaše prednosti?
-Strpljiv sam
-Slusam naredbe nadredjenog
-Postujem nadrenjenog
-Komunikativan sam
-Brzo učim
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nekada znam biti tvrdoglav
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Ne,prijavljujem se za asistenta.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Kada krene skola malo manje cu igrati.