sve se vidi u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sve se vidi u pov
i ti i ovaj sto kaci ste najveci npcevi na serverkacite dusmani tako me se mozete jedino resiti ali kad tad cu se vratit ja samo cekaj
I buraz ti si ga smaro mali kinder koj smara i ja bi ti prospio glavu kad bi bio na njegovom mjestu sa si ocekivo kinderusve se vidi u pov
Decko zamisli sad ovo ti irl nez imas li preko 12 godina ne vredjam svi smo imali ali sa 12 god nemas sta drugo da radis no da kacis po forumu ljude idi sa drugovima igraj fudbalice basket ovo ono a ne da se ne skidas sa granda ja sam tebi broji da se maknes nisi hteo nema veze nrmam pov a ti nisi full pov dostavio ni to nema veze ali bratski savet skini se sa granda i ne budi tolko zaludjen za isterivanjem pravde sve ja razumem i svidja ti se platforma i sve ali malo oladii ti i ovaj sto kaci ste najveci npcevi na server
Ovo isto vazi za ovog sto je kacioDecko zamisli sad ovo ti irl nez imas li preko 12 godina ne vredjam svi smo imali ali sa 12 god nemas sta drugo da radis no da kacis po forumu ljude idi sa drugovima igraj fudbalice basket ovo ono a ne da se ne skidas sa granda ja sam tebi broji da se maknes nisi hteo nema veze nrmam pov a ti nisi full pov dostavio ni to nema veze ali bratski savet skini se sa granda i ne budi tolko zaludjen za isterivanjem pravde sve ja razumem i svidja ti se platforma i sve ali malo oladi
ko si ti brate o cemu pricas ti npcu maliDecko zamisli sad ovo ti irl nez imas li preko 12 godina ne vredjam svi smo imali ali sa 12 god nemas sta drugo da radis no da kacis po forumu ljude idi sa drugovima igraj fudbalice basket ovo ono a ne da se ne skidas sa granda ja sam tebi broji da se maknes nisi hteo nema veze nrmam pov a ti nisi full pov dostavio ni to nema veze ali bratski savet skini se sa granda i ne budi tolko zaludjen za isterivanjem pravde sve ja razumem i svidja ti se platforma i sve ali malo oladi
Evo samom svadjom dokazujes ovo sto sam reko sta sam ja tebi uradio te ti sad mene nesto nazivas npc ali nema veze radite sta ocete ja sam reko sta imam i zavrsenoko si ti brate o cemu pricas ti npcu mali
Ajde bre kinderu idi spavaj nisi pozvan na zurkuko si ti brate o cemu pricas ti npcu mali
E ovako zlatan prvo ti coveku dresiras zivce koje on nema, drugo ne pamtim da mozes imat snimak posle pocetka situacije i trece zadnji put kad sam kacio bila mi je oborena zalba jer sam snimo s tom filmorom tolko od mene ljubi kum pa se gledamosve se vidi u pov
Mali kinder iza kompa od 10 god pravi se da je irl stariji jebiga danasnja omladina
Postovana administracijo sta reci sad na ovo...Prihvatam da mene kaznite to sve stoji ALI (zasto veliko ali?) ja bih molio da kaznite i ovog mangupa jer vidite sta je meni piso nadajuci se da nece izaci na videlo.. ehh to tako kod mene ne moze! od mene bi bilo to to saljem vam svima tople pozdrave![]()
ma pusti da tebe ne kazne za nesto ja cu doci nakon nekoliko dana odmaranjaMali kinder iza kompa od 10 god pravi se da je irl stariji jebiga danasnja omladina
Postovana administracijo sta reci sad na ovo...Prihvatam da mene kaznite to sve stoji ALI (zasto veliko ali?) ja bih molio da kaznite i ovog mangupa jer vidite sta je meni piso nadajuci se da nece izaci na videlo.. ehh to tako kod mene ne moze! od mene bi bilo to to saljem vam svima tople pozdrave
forum ratnici najjaci u sobuMali kinder iza kompa od 10 god pravi se da je irl stariji jebiga danasnja omladina
i sta si postigao sa ovim? radis MG i FearRP nemas strah za zivot ojjj muko mojaaaasve se vidi u pov
I malo PG kako to ovaj mladic prica a mrtav je...i sta si postigao sa ovim? radis MG i FearRP nemas strah za zivot ojjj muko mojaaaa