Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41308
Players nickname
Aleksa Kraljevicc
Suspect ID
46782
Date of violation
Jan 6, 2024
Time of violation
2:01
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nVJ40JoS490

Lessa Klepic

Player
Player
i ti i ovaj sto kaci ste najveci npcevi na server
Decko zamisli sad ovo ti irl nez imas li preko 12 godina ne vredjam svi smo imali ali sa 12 god nemas sta drugo da radis no da kacis po forumu ljude idi sa drugovima igraj fudbalice basket ovo ono a ne da se ne skidas sa granda ja sam tebi broji da se maknes nisi hteo nema veze nrmam pov a ti nisi full pov dostavio ni to nema veze ali bratski savet skini se sa granda i ne budi tolko zaludjen za isterivanjem pravde sve ja razumem i svidja ti se platforma i sve ali malo oladi

Lessa Klepic

Player
Player
Decko zamisli sad ovo ti irl nez imas li preko 12 godina ne vredjam svi smo imali ali sa 12 god nemas sta drugo da radis no da kacis po forumu ljude idi sa drugovima igraj fudbalice basket ovo ono a ne da se ne skidas sa granda ja sam tebi broji da se maknes nisi hteo nema veze nrmam pov a ti nisi full pov dostavio ni to nema veze ali bratski savet skini se sa granda i ne budi tolko zaludjen za isterivanjem pravde sve ja razumem i svidja ti se platforma i sve ali malo oladi
Ovo isto vazi za ovog sto je kacio

Cofi Superstar

Player
Player
ko si ti brate o cemu pricas ti npcu mali

M3L1SX

M3L1SX__
Player
sve se vidi u pov
E ovako zlatan prvo ti coveku dresiras zivce koje on nema, drugo ne pamtim da mozes imat snimak posle pocetka situacije i trece zadnji put kad sam kacio bila mi je oborena zalba jer sam snimo s tom filmorom tolko od mene ljubi kum pa se gledamo

Dzoni Bonanza

Player
Player

Postovana administracijo sta reci sad na ovo...Prihvatam da mene kaznite to sve stoji ALI (zasto veliko ali?) ja bih molio da kaznite i ovog mangupa jer vidite sta je meni piso nadajuci se da nece izaci na videlo.. ehh to tako kod mene ne moze! od mene bi bilo to to saljem vam svima tople pozdrave :)
Mali kinder iza kompa od 10 god pravi se da je irl stariji jebiga danasnja omladina

Cofi Superstar

Player
Player

Postovana administracijo sta reci sad na ovo...Prihvatam da mene kaznite to sve stoji ALI (zasto veliko ali?) ja bih molio da kaznite i ovog mangupa jer vidite sta je meni piso nadajuci se da nece izaci na videlo.. ehh to tako kod mene ne moze! od mene bi bilo to to saljem vam svima tople pozdrave

Mali kinder iza kompa od 10 god pravi se da je irl stariji jebiga danasnja omladina
forum ratnici najjaci u sobu

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 41308 dobit će kaznu za MG + Baiting
  • ID 46782 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1 + MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom