By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cisto mestenje bana mozete pogledati njegov main acc 33866 a ne da me kaci preko trinkija pod 1 moze se pogledati u logovima acc-a da nije prekrseno ni jedno pravilo od navedenihDraga administracijo na povovima se jasno cuje kako su 2 razlicita igraca igrala na ovaj acc tadi igrac koji sada igra je treid fort acc za ovaj acc molio bih da se igrac kazni
Nemoj da seres imas 5 acc svi su ti banovani samo id11510 nije sto si uzeo od komsije.cisto mestenje bana mozete pogledati njegov main acc 33866 a ne da me kaci preko trinkija pod 1 moze se pogledati u logovima acc-a da nije prekrseno ni jedno pravilo od navedenih
AHAHAHAHAHAHhAHHAHAHA kolko zapravo treba da budes ljubomoran da bih namerno mestio ban ali ne ide to tako na pravila koja nisam prekrsioNemoj da seres imas 5 acc svi su ti banovani samo id11510 nije sto si uzeo od komsije.
prvi pov je star preko 2god o cemu pricamo?Draga administracijo na povovima se jasno cuje kako su 2 razlicita igraca igrala na ovaj acc tadi igrac koji sada igra je treid fort acc za ovaj acc molio bih da se igrac kazni
nije 33866 ali neki 33k mu je main ne znam tacno id sad cu da nadjemZasto umesto svog id-a je stavio moj id zato sto je on zapravo prekrsio 1.1 i 1.4 kupio je drugi acc sa gta v i napravio Trinki na grandu pregledajte ideve 33866 i 51180 mozete da vidite da je isti ip
33876*nije 33866 ali neki 33k mu je main ne znam tacno id sad cu da nadjem
brate kolko vi ne znate da lazete.. AHAHAHHA odlucite se jel sam treido ili sam uzeo od komsije HAHAHAHAHAHAHANemoj da seres imas 5 acc svi su ti banovani samo id11510 nije sto si uzeo od komsije.
ma lik je samo ljubomoran zato je banovan na 5 accounta i misli da ovo nije moj acc al nmvz postoje logovi od acc-a moze da se vidi ko je sve ulazio na acc laganopusti momka na miru vidis da je mutiro da je prvi klip od 2022...
ma nema poima on sta je to pusti ga samo je ljubomoran06.07.2022 je prvi video drugi video je 15.12.2023 proslo je skoro godinu ipo dana od toga decku je samo mutirao glas
AHAHAHAHAHAHhAHHAHAHA kolko zapravo treba da budes ljubomoran da bih namerno mestio ban ali ne ide to tako na pravila koja nisam prekrsio
Rejected - G.p 1.1,1.4|11510
Proverite ovoga lika,deli acc sa drugim ljudima i ovo mu je 15 acc do sad.Igrao je na accevima ID 10840,27505,38091 na kojima je banan.gta5grand.com
druze nemas drugove irl ceo dan si na kompu i uz sve to zato sto ne mozes ni u tome da budes dobar uzmes koristis cheat i grifujes druge da bi bilo tebi smesno...xd na tebe neko da bude ljubomoran xd
ne nerviram se znam da necu dobit ban samo sprdam tebe da se nerviraseto da nije istina da delis acc nebi se nerviro ..,