Ja sam Stefan Rajic, lik koji je dobio ban na 60 dana pa posle zauvek zbog generalnog pravila 6.22 zeleo bih da vam ispricam sta se desilo zamolicu vas za malo razumevanja, bio sam u jednoj familiji po imenu ''Vracarci'' druzio sam se sa drugarima iz familije i sa liderom po imenu Aca Chico u to vreme imali smo neformalnu i slucajno smo dobili warn na familiji, odlucili smo da pomognemo Aci Chicu da skine taj warn, u to vreme nismo znali puno oko igrice i pitali smo ga koliko kosta da skinemo warn a on je rekao netacnu cifru donilari smo mu puno para i pomogli smo mu koliko smo mogli sve do jednog dana dok nismo shvatili da nas je on lagao, nismo hteli da pricamo sa njim i odlucili smo da uzmemo nase stvari iz automobila, nazalost nismo znali da za to mozemo dobiti ban.Ja sam bio lik koji je igrao igricu 6+ sati dnevno i mnogo mi znaci ova igrica tako da vas molim administratori imajte razumevanja i pomognite mi da se vratim u igricu izvinjavam se sto sam uradio ovo obecavam da se nece ponoviti.Zamolio bih vas da mi pomognete nekako da se vratim u igricu i bas mi je stalo do ovog servera ako treba obrisite celu statistiku samo da mogu da se vratim i da zaigram opet sa mojim drugarima.
Hvala na citanju!
Hvala na citanju!