Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37246
Players nickname
Petar Federov
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Apr 29, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/JKvD69Y

petar federov

Player
Player
Postovana administracio

Želim vam se iskreno obratiti i izraziti svoje duboko žaljenje zbog svojih nedavnih postupaka na vašem serveru. Shvatam da sam prekršio pravilo, te vam se iskreno izvinjavam zbog toga.

Moj postupak je bio neodgovoran i nepromišljen, a shvatio sam da je uzrokovao probleme i neugodnosti za sve na serveru. Razumem vašu odluku o trajnom banu i poštujem pravila vaše zajednice.

Svestan sam da sam prekršio vaše poverenje i osećam se odgovornim Želim vas uveriti da sam duboko razmislio o svojim delima i spreman sam preuzeti odgovornost za njih. Shvatio sam važnost održavanja integriteta zajednice i obećavam da se to više neće ponoviti.

Molim vas da razmotrite moju molbu za ponovno priključenje zajednici. Shvatio sam važnost pridržavanja pravila i spreman am uložiti napor kako bih ponovno stekao vase poverenje. Naučio sam iz svojih grešaka i spremno radim na tome da postanem bolji član vaše zajednice

Hvala vam na vremenu koje ste izdvojili za čitanje ove molbe. Unapred zahvaljujem na razumevanju i nadam se prilici za ispravak svojih grešaka.

S poštovanjem,
(Petar Federov)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom