Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39471
Players nickname
Miha Vaske
Suspect ID
28281, 12669
Date of violation
Jan 7, 2024
Time of violation
4:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=m-DCgl7tt6w

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Sve se vidi lepo i jasno sta radi ID: 12669
njega ocigledno boli uvo sta radi, kao i na snimku sto se vidi,
ja nemam pojma koja je kazna za ovo, jer prvi put vidim da neko veze 5 ljudi u isto vreme + da liku iz svoje org potragu za 3.6 pokusaj ubistvo drzavnog sluznebika i to sve bez IC razloga
sto nema veze sa vezom i stavlja me u celiju.
hapsio sam lika ID: 28281 i dosao je ID: 12669 odvezo ga (jer njegov ooc drug ili iz fama)
Pravila prekrsena: PG, MG, FAILRP, G.P. 6.15, G.P. 6.4

(1) POV -

(2) POV -

MOLIM DA NEKI VIŠI ADMIN POGLEDA OVO!
- OFF TOPIC KAZNITI!

source.gif

Last edited:

Radel

CZBG
Player
ja nemam pojma koja je kazna za ovo, jer prvi put vidim da neko veze 5 ljudi u isto vreme + da liku iz svoje org potragu za 3.6 pokusaj ubistvo drzavnog sluznebika i to sve bez IC razloga
hapsio sam lika ID: 28281 i dosao je ID: 12669 odvezo ga (jer njegov ooc drug ili iz fama)

- OFF TOPIC KAZNITI!

source.gif
Ilegalan rev kralju

Denza Washington 🔥

Player
Player
Evo o cemu se radi

Nedavno si hapsio FIB agente, na moje pitanje zasto to radiš odgovaraš mi "namjerno da im nabijem warn" kazem dobro hapsi ih ali prvo zovi nadredjene da in otkaz daju a ne da hapsis sam bez njihovog znanja.

Ista situacija i sada, naravno ovdje nije pov od pocetka situacije nego trimovan iz dijelova, opet si hapsio fibovca pa krenuo drugog, gdje sam ti govorio pusti ga šta radis hapsiš FIB agenta bez case file-a i radis fail rp, sve si to ignorirao i došao sam uhapsio te i odvezao kolegu, naravno uradio sam fail rp ali odgovorno stojim iza toga...

Ne mozeš hapsiti FIB agenta po svim zakonicima, za to je zaduzen FIB i vlada, a pogotovo ga ne mozes hapsiti zato jer ga ne voliš

Uradio si i ti isto tako fail RP, nisi mu procitao mirandu prava i omogucio advokata, na tvom klipu samo se covjek odjendnom povjavljuje ispred zatvora, a to zasto si ga uhapsio i kad , to bog zna

Last edited:

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Evo o cemu se radi

Nedavno si hapsio FIB agente, na moje pitanje zasto to radiš odgovaraš mi "namjerno da im nabijem warn" kazem dobro hapsi ih ali prvo zovi nadredjene da in otkaz daju a ne da hapsis sam bez njihovog znanja.

Ista situacija i sada, naravno ovdje nije pov od pocetka situacije nego trimovan iz dijelova, opet si hapsio fibovca pa krenuo drugog, gdje sam ti govorio pusti ga šta radis hapsiš FIB agenta bez case file-a i radis fail rp, sve si to ignorirao i došao sam uhapsio te i odvezao kolegu, naravno uradio sam fail rp ali odgovorno stojim iza toga...

Ne mozeš hapsiti FIB agenta po svim zakonicima, za to je zaduzen FIB i vlada, a pogotovo ga ne mozes hapsiti zato jer ga ne voliš

Uradio si i ti isto tako fail RP, nisi mu procitao mirandu prava i omogucio advokata, na tvom klipu samo se covjek odjendnom povjavljuje ispred zatvora, a to zasto si ga uhapsio i kad , to bog zna
Sta pricas ti kakve FIB agente sta pricas ti nikakav warn nisam spominjo, samo lazes i izmisljaj, a nemas dokaze za to
kao sto sam rekao sve se vidi u POV sta si radio lepo...

Der Ninja

Player
Player

(1) POV -

(2) POV -

- OFF TOPIC KAZNITI!

source.gif
nema biografiju i ovo sta radi treba dobit ban vise stvari radi

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Evo i video koji je okacio gdje jasnu u naslovu pise "Da hapsiš mog covjeka ? Izgleda da nisi upoznao Denzu i nažalost"

Denza Washington 🔥

Player
Player
Evo i video koji je okacio gdje jasnu u naslovu pise "Da hapsiš mog covjeka ? Izgleda da nisi upoznao Denzu i nažalost"

Normalno, hapsiš mog covjeka iz FIBA, pa kakav je to RP, gdje nadležni, gdje advokat, nigdje nista, ali ja sam tu da sprijecim korupciju

Djordje White

Player
Player
Pre nego sto pocnem sa pregledanjem ove zalbe dostavite mi POV od pocetka situacije, POV koji nije editovan.
Rok 12h

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Pre nego sto pocnem sa pregledanjem ove zalbe dostavite mi POV od pocetka situacije, POV koji nije editovan.
Rok 12h
Evo ga njegov POV koji je okacio na yt pa ga obriso jer je video da sam postavio na forum
Kao sto sam rekao naslov videa je "Da hapsiš mog covjeka ? Izgleda da nisi upoznao Denzu i nažalost",
gdje se jasno vidi da je ID:28281 njegov drug

Denza Washington 🔥

Player
Player
Evo ga njegov POV koji je okacio na yt pa ga obriso jer je video da sam postavio na forum
Kao sto sam rekao naslov videa je "Da hapsiš mog covjeka ? Izgleda da nisi upoznao Denzu i nažalost",
gdje se jasno vidi da je ID:28281 njegov drug

Haha cega se lik dosjetio, ne kradi privatne snimke, i snimak je moj tako da...

Djordje White

Player
Player
Odbijeno!
Dokazi nisu dostavljeni na vreme.
POV koji ste dostavili nije vas samim time nije vazeci.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom