Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Asistenta Administracije | Alex Vercetti

Rejected
Status
Not open for further replies.

Alex Milicevic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Aleksandar Jevtić
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 16:00 do 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6h
6. Vaš Discord: _kingzyy
7. Vaše ingame ime: Alex Vercetti
8. Vaš ID: 45655
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? - Mislim da administraciji fali ljudi pogotovo u vremenu kada sam ja najviše u grandu. U vremenima kada ljudima treba admin nema ih, i zato bih zeleo da popunim to.
2. Koje su vaše prednosti? - Veoma sam snalažljiv i odlučan u svakoj situaciji.
3. Koje su vaše najveće slabosti? - Brzo izgubim zivce ako me neko vredja.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? - Sa obzirom da sam se prijavio za asistenta, nisam ali sam spreman da potrosim pola svog vremena igrajuci na grandu svaki dan na posao asistenta administracije.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Nemam biznis ali planiram da uzmem po neki biznis sa obzirom da se prijavljujem za asistenta.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?: Veoma retko me škola ili posao spreči ali to vecinom traje 1 ili 2 dana maksimum na svakih nedelju ipo dana. Pritom mislim da mogu ispuniti ono sto mi je zadato tokom nedelje.

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Odbijeno.

Trenutno ne trazimo kandidate za poziciju asistenta administracije, mozete se ponovo prijaviti za administratora.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom