Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39247
Players nickname
Mihajlo Berlusconi
Administrators nickname
Simon_Corey
Date
Jan 7, 2024
Time
00:00
Proofs
/

FC Arsens

Player
Player
Molim administraciju da proveri moje dve zadnje prijave na kojima sam dobio za G.P 6.15 gde se i slazem sa njihovom odlukom ali zelim da se provere obe prijave to jest njihovo vreme gde se na prvoj prijavi koja glasi: G.P 6.15 + MK vidi da ja dovrsavam coveka u 13:37 (tog coveka koji me je okacio oba puta, a njegov ID:24802 i njegovo ime Daniell Hesoyam) i ako sam po vama preksio pravila i to je u redu.
Da bi zatim isti taj covek mene okacio u 13:47 ponovo ali samo za G.P 6.15 gde sam isto preksio to pravilo i dobio kaznu za to i slazem se sa vama ali mislim da sam ostećen jer covek dolazi nakon 10 minuta na istu lokaciju sa istom namerom i to jos plus sa svojim prijateljem.
Ovo je druga prijava na kojoj je radio Simon gde sam samo prijavljen za G.P 6.15. A prvu prijavu je radio Pavle gde sam prjavljen za G.P 6.15 + MK.
Ne mislim da su admini pogresili oko odluke za mene, samo zelim da se proveri covek koji me je okacio oba puta.
Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom