Dobro vece postovana administracijo, dobio sam ban za g.p.6.23. Jesam uradio f1 bug da bih se oziveo, zato sto je bila jako bitna situacija i iznenada me je ubio ID 0, te nisam hteo da pokvarim rp koji sam imao sa state org, dok sam isao iza zgrade FIB-a samo me je ubio id 0, te da FIB-agenti ne bi pomislili da me je bio neki drug ili nesto ja sam uradio f1. Samo da napomenem da sam prethodno zvao administraciju da mi pomognu i niko se nije odazivao, taj bag sam uradio samo zato sto nisam hteo da pokavarim rp drugim igracima, i da drugi igraci ispastaju zbog toga sto se meni ubagovalo i umro sam misteriozno. Nije administrator nista pogresio, on je skoroz korektno postupi zato sto jesam prekrsio pravilo, ali mislim da sada kada znate sta se desilo da zasluzujem unban ili smanjenje kazne jer je to moje krsenje pravila bilo samo u svrhu rp-a i da bih ispostovao ostale igrace. ( Vec mi se desavalo da me ubije ID 0 i prvo me ubije te me posle i samo dovrsi ). Samo da napomenem da ne krivim administratora nego samo apelujem da dobijem unban ili smanjenje kazne zato sto mislim da je kazna prestroga. Hvala vam unapred i nece se vise nikad ponoviti da uradim ovako nesto.
Andrej Wbear
Andrej Wbear