Hocu da znam kako mi oni to prvo skidaju health a ne prvo pancir.Da se zna takodje nisam radio fear jel sam ja imao vatreno oruzije a oni ove palice.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa tako je po skripti hahahahahahahaHocu da znam kako mi oni to prvo skidaju health a ne prvo pancir.Da se zna takodje nisam radio fear jel sam ja imao vatreno oruzije a oni ove palice.
pa sta ako je po skripti jel realno da nekog ovako udaras a da mu nikako ne ostecujes pancir a dam mu dilas damage aj reci mipa tako je po skripti hahahahahahaha
pa nisu oni krivi sto je tako namesteno po skripti, i realno je aj obuci u RL pancir i neko nek te udara palicom pancir ti nista nece pomoci, pancir ti je za metke ne za palicupa sta ako je po skripti jel realno da nekog ovako udaras a da mu nikako ne ostecujes pancir a dam mu dilas damage aj reci mi
Pancir treba da umanjuje stetu a udarac palice u rl je mnogo slabiji od metka metak moze naprimer rev skoro proci kroz tebepa nisu oni krivi sto je tako namesteno po skripti, i realno je aj obuci u RL pancir i neko nek te udara palicom pancir ti nista nece pomoci, pancir ti je za metke ne za palicu