Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12037
Players nickname
Nino Pbr
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jan 8, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/570619/

Nino Favela

Player
Player
Ovaj admin je nas kaznio za p.z.z 1.2. Ovako ja i moj drug smo udarali auto nekom liku ispred kazina i svo vrijeme smo bili pored tog lika i nista on je rekao samo nastavite i odjednom kao slucajno dosao ovaj policajac i "SAM"I SA PRIVATNIM AUTOMOBILOM" i pitao nas je kao sta to radite kao aj smirite se i mi rekli nesto kao necemo i ne znam ni ja i ja znam da je sve to moguce u rl ali ne bitno i kad smo rekli necemo on je samo stavio pancir fiba i balaklavu i ja sam mu rekao nesto sad si kao opasan nesto i on izvadio pusku a plus ja i moj drug smo imali u tom trenutku oruzije u rukama i nas je dvoje bilo a on sam i on se usudio da izvadi pusku sto je realno gledano ne moguce jer ne mos ti da izvadis pusku na dvojicu koji imaju oruzije u rukama to realno niko nebi smio i logicno ja sam rpao kao da sam se plasio za svoj zivot i ja sam poceo da ga udaram da me nebi ubio i moj drug isto i on tu mene ubije i moj drug se vrati i ubije njega i on to okaci i napisa BA i possible cheat a ne znam kakav je on to cheat mislio sta mu je tu bilo cheat ali ne bitno i admin tefo koturic nije njega kaznio jer je to uradio nego samo nas a bukvalno ni jedno pravilo tu nisam prekrsio i dobio sam bezveze warn ako moze samo neki admin ako gleda realno kroz ovu situaciju da mi da unwarn i da se kazni ovaj fibovac jer je on prekrsio pravilo a i admin nije odreagovao pravilno, hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom