Ovaj admin je nas kaznio za p.z.z 1.2. Ovako ja i moj drug smo udarali auto nekom liku ispred kazina i svo vrijeme smo bili pored tog lika i nista on je rekao samo nastavite i odjednom kao slucajno dosao ovaj policajac i "SAM"I SA PRIVATNIM AUTOMOBILOM" i pitao nas je kao sta to radite kao aj smirite se i mi rekli nesto kao necemo i ne znam ni ja i ja znam da je sve to moguce u rl ali ne bitno i kad smo rekli necemo on je samo stavio pancir fiba i balaklavu i ja sam mu rekao nesto sad si kao opasan nesto i on izvadio pusku a plus ja i moj drug smo imali u tom trenutku oruzije u rukama i nas je dvoje bilo a on sam i on se usudio da izvadi pusku sto je realno gledano ne moguce jer ne mos ti da izvadis pusku na dvojicu koji imaju oruzije u rukama to realno niko nebi smio i logicno ja sam rpao kao da sam se plasio za svoj zivot i ja sam poceo da ga udaram da me nebi ubio i moj drug isto i on tu mene ubije i moj drug se vrati i ubije njega i on to okaci i napisa BA i possible cheat a ne znam kakav je on to cheat mislio sta mu je tu bilo cheat ali ne bitno i admin tefo koturic nije njega kaznio jer je to uradio nego samo nas a bukvalno ni jedno pravilo tu nisam prekrsio i dobio sam bezveze warn ako moze samo neki admin ako gleda realno kroz ovu situaciju da mi da unwarn i da se kazni ovaj fibovac jer je on prekrsio pravilo a i admin nije odreagovao pravilno, hvala.