Za početak želim da se izvinim ako sam pogrešio nešto u ovoj prijavi jer nisam ušao baš u full u grand svet pošto sam imao ovo samo od dokaza i još mi nije radio mic na kamerici ID24225 pretio mi je sam ja igraču kojem sam naplatio kao kolekcionar dugove bez pušaka ,vredjao mamu nisam nit je silom teran da izadje ja sam ga lepo pitao dal moze da izaće bez razloga nakon što jeste naplaćujum dugove nakon toga su me blokirali 2 sa dva kola da me onaj puca nakon što su uspeli ubiti me odma podigli su me i lisice i bez ikakakvog razloga otišao u jail je su oni meni brojali al sam ja govorio da sam na duznosti kolekcionara bez ikakvog naoruzanja samo sam mirnim putem uzimao ,ako neverujete pitajte igrača što me hteo pustiti IDjer nisam imao oruzje jer zna pravdu,želio bih napomenuti da sam bio radio u policiji pre ne znam koliko i da sam ga srećao i pitao da idemo zajedno al ne drzite me za reč izašao jer sam hte FIB a ne tu i usput sam kupio skener ljudi i radio posao kolekcionara ,Dobro ajmo sad na drugu stranu znači pitao sam policajca da pokaže snimak od kamerice tokom hapšenja a on je rekao ko si ti da ti pokažem il kako već kad smo ušli rekao je da nemam i ako nije bio udaljen baš toliko od mene imao sam povećan magičan krug ,ni jedan ni drugi nisi imali upaljene kamerice a to znam dobro jer sam bio zamenik vodje patrole da moraju imati,i tu je došao veći čin al nega nezanima baš pa je rekao sam nek odluči što mu se svidelo ,i takodje neverujem da je nosio balaclavu i da nije bio glitch al ok.gde je bio drugi taj koji sam mu to rekao za mamu pod navodnicima povukao se i ćutao jer ne sme da dodje i da kaže vrv je bio na bubici sa tim i govorio da ne dolazi pošto imaju voice za patrole,pokušao sam zvati administraciju da dodje al ništa pa sam pozvao druga na bubicu da pomogne da objasnim.ali ništa ja smatram da treba svi da udjemo na bubicu od nas 4 i da popričamo jel mislim da nije lepo da m terete za vredjanje nečije majke što mislim da me je povredilo malo jer nisam tak tip osobe.To je to da vas ne dosadjujem.snimak 2.https://youtu.be/bn7CYECFqtw