Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16498
Players nickname
Pinki Paniich
Administrators nickname
Tajksi Angel
Date
Jan 10, 2024
Time
8 00
Proofs
https://youtu.be/iPGxc8xAZk0

Pinki Panich

Player
Player
Pre svega postovanje dakle dobio sam PG..Ja sam upalio dron da snimim tablice kao dokaz i nekako se doticni igrac spawnao na mom dronu te je poleo zamnom ja nisam to video u mojim ocima je bio samo dron dok kod njega je bio i on na njemu?Mislim da sam ja to htjeo i da je bilo namjerno jeste PG,a posto se on spawnao nekako to nije do mene?

Pinki Panich

Player
Player
Pre svega postovanje dakle dobio sam PG..Ja sam upalio dron da snimim tablice kao dokaz i nekako se doticni igrac spawnao na mom dronu te je poleo zamnom ja nisam to video u mojim ocima je bio samo dron dok kod njega je bio i on na njemu?Mislim da sam ja to htjeo i da je bilo namjerno jeste PG,a posto se on spawnao nekako to nije do mene?

Da se nadovezem na ovo ja sam hapsio lice i kada sam mu napisao kazne i kada je dosao red da ga uhapsim dobio sam jail dok je admin bio u ovome fazonu ostavljam dole pov..

Dakle na ovo dole nije htjeo da odgovori "pravio se da ne vidi tiket"

Pinki Panich

Player
Player

Na kraju se vidi da je video editovan

1. Administrator ima pravo odbiti razmatranje prigovora ako: Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom