Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43564
Players nickname
Starxi
Suspect ID
19177
Date of violation
Jan 9, 2024
Time of violation
1:04
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=eWZPzq4idiU&ab_channel=Straxii

Verzide

Player
Player
Joined
May 29, 2023
Messages
30
Straxi i administracijo

Želim se iskreno izvinuti zbog svojih nedoličnih izraza i psovki koje sam koristio na ovom role play serveru. Shvatam da je to neprihvatljivo ponašanje i želim priznam da mi je iskreno žao što sam to uradio i povrijedio na taj nacin igraca.

Nemam izgovor za svoje postupke i shvaćam da nema opravdanja za uvrede koje sam izrekao. Razumem da smo svi tu da se zabavimo i igramo, te da moje ponašanje nije doprinosilo pozitivnom iskustvu za druge igrače.

Obećavam da se ovakvo ponašanje neće ponoviti u budućnosti. Trudiću se biti bolji igrač i doprinositi pozitivnom okruženju u igri.

Još jednom, izvinjavam se zbog svojih postupaka i nadam se da možemo nastaviti uživati u zajedničkom igranju bez daljnjih nesporazuma.
Želim izraziti svoje nezadovoljstvo i izraziti da smatram kako nije fer što sam dobio ban s obzirom na situaciju. Razumem važnost održavanja reda i poštovanje pravila na serveru, ali želim da znate da se radi o mom prvom prekršaju.

Shvatam da postoje pravila koja treba poštovati, ali voleo bih istaknuti da je ovo bio izoliran incident i da nisam imao nameru namerno narušiti atmosferu na serveru. Moguće je da nisam u potpunosti shvatio pravila i ozbiljnost situacije, ali želim vas uvjeriti da sam spreman naučiti iz svojih grešaka.

Molim vas da razmotrite oduzimanje bana i dopustite mi ponovno sudjelovanje na serveru. Garantiram vam da ću poštovati pravila u budućnosti i truditi se biti pozitivan član servera.

Unaprijed zahvalan na razumevanju i prilici za ispravak greške.

S poštovanjem, Hugo Verzide
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom