![Grand Role Play | Forum Grand Role Play | Forum](https://gta5grand.com/forum/styles/fury/xenforo/grandlogo.png)
Dobio sam ban za G.P 3.2 I 43564
Verzide
Draga
Administracijo
Želim se iskreno izvinuti zbog svojih nedoličnih izraza i psovki koje sam koristio na ovom role play serveru. Shvatam da je to neprihvatljivo ponašanje i želim priznam da mi je iskreno žao što sam to uradio i povrijedio na taj nacin igraca.
Nemam izgovor za svoje postupke i shvaćam da nema opravdanja za uvrede koje sam izrekao. Razumem da smo svi tu da se zabavimo i igramo, te da moje ponašanje nije doprinosilo pozitivnom iskustvu za druge igrače.
Obećavam da se ovakvo ponašanje neće ponoviti u budućnosti. Trudiću se biti bolji igrač i doprinositi pozitivnom okruženju u igri.
Još jednom, izvinjavam se zbog svojih postupaka i nadam se da možemo nastaviti uživati u zajedničkom igranju bez daljnjih nesporazuma.
Želim izraziti svoje nezadovoljstvo i izraziti da smatram kako nije fer što sam dobio ban s obzirom na situaciju. Razumem važnost održavanja reda i poštovanje pravila na serveru, ali želim da znate da se radi o mom prvom prekršaju.
Shvatam da postoje pravila koja treba poštovati, ali voleo bih istaknuti da je ovo bio izoliran incident i da nisam imao nameru namerno narušiti atmosferu na serveru. Moguće je da nisam u potpunosti shvatio pravila i ozbiljnost situacije, ali želim vas uvjeriti da sam spreman naučiti iz svojih grešaka.
Molim vas da razmotrite oduzimanje bana i dopustite mi ponovno sudjelovanje na serveru. Garantiram vam da ću poštovati pravila u budućnosti i truditi se biti pozitivan član servera.
Unaprijed zahvalan na razumevanju i prilici za ispravak greške.
S poštovanjem, Hugo Verzide