1. Vase ime IRL: Mateo
2. Vase godine 13
3. Prosjek online po danu: 8-10 sati za vikend do 13 sati
4. Vas discord: teos5583
5. Vase ime u igri: Teo Legenda
6. Vas ID: 49150
DODATNE INFORMACIJE
1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti lider ove specificne organizacije?
Znam da je lider organizacije velika odgovornost i duznost ali mislim da sam sposoban odrzavati LSPD kako treba... Mislim da bi mogao promijeniti LSPD sa puno rada i truda ali cu uspijeti... Obveze u OOC mi nece stati na put jer tu sam i svetke i petke... Znam da ovo glasanje necu proci ali i ako budem potrudit cu se oko LSPD-a na max
3. Vas savjet za poboljsavanje RolePlay-a u organizaciji?
U mom LSPD-u nece biti svađa i gluposti morat ce se biti ozbiljan ne zelim scene da drugi rade... Svi ce morat postivati HC... Ako ce neki youtuber imati lajv nas LSPD ga nece ometati probati cemo tom youtuberu jos poboljsati uzitak igre... Pravila se nece krsiti nikako!!! Postivati cemo druge organizacije biti u dobrim odnosima i tako dalje... Sta god da treba pomagat cemo kolegama iz drugih organizacija... Ako se sa nekom organizacijom necemo slagati onda cemo lijepo napraviti sastanak i dogovoriti se... Jedinice koje cemo imat ce biti SAJ i inspektori mislim da su najpotrebnije jedinice nama u gradu... Bit cemo vise aktivniji na akcijama... Imat cemo vise patrola... I bit ce vise ljudi u zaplenama
STRUKTURA ČINOVA
30. Načelnik
29. Zamenik Načelnika
28. Asistent Načelnika
27. Kapetan
26. Komandir stanice
25. Glavni inspektor
24. Komandant SAJ
23. Zamenik glavnog inspektora
22. Zamenik Komandanta SAJ
HIGH COMMAND
21. Porucnik
20. Instruktor obuke
19. Viši Inspektor
18. inspektor
17. Niži inspektor
16. Vođa patrole
15. Zamenik vođe patrole
14. SAJ trener
13. SAJ takticki tim
COMMAND
12. SAJ vazdusni tim
11. SAJ snajper tim
10. Visi policajac
9. Policajac
8. Niži policajac
7. Viši saobraćajac
6. Saobraćajac
5. Niži saobraćajac
4. Komunalni policajac
3. Policajac na obuci
2. Cistacica
1. Suspendovan
2. Vase godine 13
3. Prosjek online po danu: 8-10 sati za vikend do 13 sati
4. Vas discord: teos5583
5. Vase ime u igri: Teo Legenda
6. Vas ID: 49150
DODATNE INFORMACIJE
1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti lider ove specificne organizacije?
Znam da je lider organizacije velika odgovornost i duznost ali mislim da sam sposoban odrzavati LSPD kako treba... Mislim da bi mogao promijeniti LSPD sa puno rada i truda ali cu uspijeti... Obveze u OOC mi nece stati na put jer tu sam i svetke i petke... Znam da ovo glasanje necu proci ali i ako budem potrudit cu se oko LSPD-a na max
3. Vas savjet za poboljsavanje RolePlay-a u organizaciji?
U mom LSPD-u nece biti svađa i gluposti morat ce se biti ozbiljan ne zelim scene da drugi rade... Svi ce morat postivati HC... Ako ce neki youtuber imati lajv nas LSPD ga nece ometati probati cemo tom youtuberu jos poboljsati uzitak igre... Pravila se nece krsiti nikako!!! Postivati cemo druge organizacije biti u dobrim odnosima i tako dalje... Sta god da treba pomagat cemo kolegama iz drugih organizacija... Ako se sa nekom organizacijom necemo slagati onda cemo lijepo napraviti sastanak i dogovoriti se... Jedinice koje cemo imat ce biti SAJ i inspektori mislim da su najpotrebnije jedinice nama u gradu... Bit cemo vise aktivniji na akcijama... Imat cemo vise patrola... I bit ce vise ljudi u zaplenama
STRUKTURA ČINOVA
30. Načelnik
29. Zamenik Načelnika
28. Asistent Načelnika
27. Kapetan
26. Komandir stanice
25. Glavni inspektor
24. Komandant SAJ
23. Zamenik glavnog inspektora
22. Zamenik Komandanta SAJ
HIGH COMMAND
21. Porucnik